Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:38
sizden7-2
Abone

Başın dörtte birini mesh etmek

Başın dörtte birini mesh etmek

Clacherous
sımdı arkaslar basımızın 4 te bırını mesh etmemız gerek ama sorrun şu sac diplerıne kadar deriye kadar suyu ındırmemız mı gerekıyor ? ben buunca zaman oyle yaptım habıre saclarım leş oldu yanlısmı yapmıs oldum dını bakımdan? 2 sorumada cevap verirsenız güzel olurdu

Okudunuz mu?  Her insana vahiy gelir mi? Veya vahiy gibi bir şey, Allah'ın gönderdiği bir şey? Gelirse bunu nasıl anlıcaz?

Yorum: Başın dörtte birini mesh etmek

mum
Saç sadece hafif ıslak el ile saçın dışı mesh edilir.
Saçların dibini ıslatmak şart değildir.


Başın mesh edilmesi hakkında

Z3Rostfx
Ben saçımın şekli bozulmasın diye başımın sağ kısmından mesh ediyorum ama bunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum. Bir yerde okumuştum hanefi’de 4’de biri mesh edilmesi yeterli diye yani herhangi bir kısmı olur mu?

Okudunuz mu?  Umre kıyafeti nasıl olmalı

Bu zamana kadar aldığım abdestler kabul değilse kaza etmem gerekir mi yoksa tövbe edip bir daha yapmamak yeterli midir? Teşekkürler.


Yorum: Başın dörtte birini mesh etmek

Hoca
Saçın dilediğin yerini mesh et ama en az dörtte bir olsun


Z3Rostfx
Teşekkür ederim Allah razı olsun 🙂

Bu kategoride yer alan Aklıma gelen çirkin günahkar düşüncelerden bıktım.Ne yapmalıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Başın dörtte birini mesh etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.