Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:38
sizden7-2
Abone

Aklıma gelen çirkin günahkar düşüncelerden bıktım.Ne yapmalıyım?

Aklıma gelen çirkin günahkar düşüncelerden bıktım.Ne yapmalıyım?

_islam_
Değerli kardeşlerim.Öncelikle cevap veren herkesten Rabbim razı olsun.Aklıma Yüce Allah’ın sıfatlarına çok ters düşen çok çok kötü düşünceler geliyor.Tövbe ediyorum dua ediyorum hala hala geliyor aklıma.Bir de bak Allah dualarını kabul etmedi gibi saçma şeylerde geliyor.Çaresizim bıktım 2 haftaya kadar namzımıda kılıyordum şimdi o da olmuyor.Dinden çıkacam diye korkuyorum.Düşüncelerimin ne kadar çirkin olduğunu bilseniz ben istemiyorum ama kendiliğinden geliyor.Lütfen yardım edin namazda huşuyu da sağlamıyorum.. ne yapabilirim

Okudunuz mu?  Kalpten Konuşmak.

Yorum: Aklıma gelen çirkin günahkar düşüncelerden bıktım.Ne yapmalıyım?

Kayıtsız Üye
Allah sana ne güzel şeyler vermiş sakın bunları kaybetme şu an uyanman gereken bı haldesin. Sen Allah’a yönelen imanlı bı kalp akıl sahibi olmasan şeytan hiç seninle uğraşır mı? Şeytan içi boş kalbe girmez.

Okudunuz mu?  Gayrimüslimden çocuk sahibi olmak

Yorum: Aklıma gelen çirkin günahkar düşüncelerden bıktım.Ne yapmalıyım?

Kayıtsız Üye
Bol bol salavat cek kardesim

Bu kategoride yer alan Erkeklerin kıl tüy aldırması günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aklıma gelen çirkin günahkar düşüncelerden bıktım.Ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.