Anasayfa
25 Haziran 2022, 0:57
sizden07
Abone

Gayrimüslimden çocuk sahibi olmak

Gayrimüslimden çocuk sahibi olmak

jjottor
Merhaba,
Allah affetsin dilerim, istemediğim bir ilişki sonucu gayrimüslimden çocuğum oldu. 1,5 yaşında şuan. Annesiyle yaşıyor. Budist bir yaşam tarzı var. Maalesef kalbim her geçen gün yanıyor. 1,5 yıldır elimden geldiğince destek oluyorum. Yasal yollardan almaya gayret ettim ama olmadı. Bu durumda hala yardım ediyorum ama annesi iyi birisi olmadığı gibi, gönderdiğim paranın bir kısmı kızıma gidiyor.

Okudunuz mu?  Allah'ı sorgulamak bizi dinden çıkarır mı?

Bu duruma defalarca son vermek istedim ama kızımın yüzü gözümün önünden gitmiyor.

Bir müslüman kişi bana çocuğun müslüman doğmaması nedeniyle, bir yükümlülüğümün olmadığını söylüyor.

Lütfen bana doğru yolu bulmam adına yardım eder misiniz? Ne yapsam iyidir?
Her geçen gün kötüye gidiyor ruh durumum. Çalışma hayatımda geriye gidiyor. Çıkış yolu bulamıyorum.

Okudunuz mu?  Gusül Abdestini Şu Şekilde Yapıcam Kabul Olur mu ?

Allah rızası için yardım ediniz.


Yorum: Gayrimüslimden çocuk sahibi olmak

fth123
Bu durumda yapacağın en son şey dertlenip debelenmektir. Allah o kız çocuğunu yarattığı anda onun ölümünü ve rızkını da yarattı. Yani sen fazladan dertlendin diye bir şeyler değişmeyecek. Sen elinden geleni yaparsın, sonuç ne olursa olsun bunun karşısında sabır göstermek durumundasın. Bol bol dua edip elinden geleni yap, dertlenip kendini tüketme. Çünkü büyüyüp baba hasreti duyduğunda Allah’ın izniyle onu sana gelirken kimse durduramayacak.

Okudunuz mu?  Anne babama küfür ediyorum

Bol bol tövbe ve dua edip sabretmelisin. İşine gücüne bakıp mümkünse evlilik yapıp rayına oturmalısın. Çünkü o kız büyüdüğünde karşısında güçlü bir baba görürse mutlu olacak.


Yorum: Gayrimüslimden çocuk sahibi olmak

jjottor
Sağolun cevabınızdan ötürü, evet elimden geleni yaptım, ama olmuyor. Demem o ki, şu dakika itibariyle annesini asla görmek istemiyorum. Dolayısıyla destek veremeyeceğim. Bu durumda Allah katında bana bir günahı var mı? Zaten büyük günah altındayım. Eğer bu durumda da günaha girmek istemiyorum.

Okudunuz mu?  Youtube dan ateist videoları izlemek

Bol bol dua edeceğim. Bu vesile ile belki, maneviyatımı keşfetmiş olacağım.

Sağolun.

Bu kategoride yer alan En büyük evliya kimdir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gayrimüslimden çocuk sahibi olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.