Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:06
missa7
Abone

Flört ettiğim insanla evlenme yaşına kadar görüşmesem

Flört ettiğim insanla evlenme yaşına kadar görüşmesem

Kayıtsız Üye
Merhaba, ben sitelerde birçok yazı okudum ama kafam karıştı ve nerden yardım almam gerektiğini şaşırdım ben lise son sınıfa geçtim sevgilim var üniye başlayacak daha şehirlerimiz farklı sadece whatsap normal tel konuşması vs tarzında konuşuyorum birbirimizi seviyoruz gelecekle ilgili konuşuyoruz ama ben flörtün zina olduğunu öğrendim ve onunla evlenmek için uygun zaman gelene kadar görüşmesem daha sonra ailelere danışıp tanışılıp konuşulsa olur mu zaten istihare namazı kılmayı düşünüyorum benim için hayırlı mı şer mi diye eğer hayır olduğunu görürsem
birbirimizi hiç görüşmeden beklesek uygun zamana kadar olur mu ?

Okudunuz mu?  Gözlerim açık uyanıkken ve uykuda karabasan geliyor

Yorum: Flört ettiğim insanla evlenme yaşına kadar görüşmesem

arifselim
Merhaba kardeşim. En uygunu bu dediğin olur. Evlilik zamanı gelene kadar bekleyin ve ilk Allah imkan verdiğinde de evlenmek için adım atın. Sevmek günah değildir ama insanın nefsinin esiri olması ve yavaş yavaş haramlara bulaşması asla caiz değildir.

Bu kategoride yer alan Mevlüt de okunan ilahiler hangi ilahilerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Flört ettiğim insanla evlenme yaşına kadar görüşmesem Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.