Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:35
missa0
Abone

Gözlerim açık uyanıkken ve uykuda karabasan geliyor

Gözlerim açık uyanıkken ve uykuda karabasan geliyor

Kayıtsız Üye
Merhaba bana sürekli uykuda karabasan geliyor ve ayrıca gözlerim açıkken geliyor ve beni dövüyor ve ayrıca hiç kıpırdayamıyorum.


Yorum: Gözlerim açık uyanıkken ve uykuda karabasan geliyor

muvaffak
Uyumadan evvel Peygamberimizin tavsiye ettiği Felak, nas, ihlas surelerinin üç kere okunması ve korkulardan Allah’a sığınılması tavsiye edilmiştir. Korkutan şeylerin basit yaratıklar olduğunu, kendilerini yaratan koskoca bir kudrete iman ettiğimizi unutmazsak bir miktar da olsa korkularımızdan kurtulabiliriz. Elbette doktora başvurmayı ihmal etmemeli, durumunuzdan haberdar etmelisiniz.

Okudunuz mu?  Nişanlım bana karşı bir anda çok kötü değişti. bana büyü mü yapıldı?

uyanıkken karabasan , uyanıkken karabasan basması, uyanıkken karabasan görmek

Bu kategoride yer alan Dinimizde selamlaşma şekli nasıldır ve selamlaşma kuralları nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gözlerim açık uyanıkken ve uykuda karabasan geliyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.