Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:00
sizden5
Abone

Uyurken ve uyanıkken mezi gelmesi ve ereksiyon hali

Uyurken ve uyanıkken mezi gelmesi ve ereksiyon hali

hakann88
Selamun aleykum kardeşlerim. Bu sitede emeği geçenlerden Allah Razı olsun İnşAllah. Benim sorunum şu;
Ben önceden masturbasyon yapıyordum. Ama kötü ve haram bir şey olduğunu öğrenince bırakmaya karar verdim. Allahın izniyle baya uzaklaştım.
Ama arada zorlandığımda malesef tekrarlıyordum. Ramazan ayında oruclu olduğum için hiç yaklamamaya calıstım. Allah’a sukur bir şey olmadı. Ama geceleyin uykudayken el yordamıylada yaparken uyanıyorum. sadece mezi ve ereksiyon oluyor boşalmıyorum. kendimi tutuyorum. sabaha sahurdan sonra oldu bu olay. acaba orucuma bir zarar vermişmidir. zevk alıyorum ereksiyonda oluyor ama boşalmıyorum sadece mezi geliyor sıkıyorum kendimi. yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler…

Okudunuz mu?  Necasetten taharet

Cevap: Uyurken ve uyanıkken mezi gelmesi ve ereksiyon hali

bafralıemre
forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/83564-mezi-nedir-islamda-mezi-nin-hukmu-mezi-gelince-ne-yapmali.html


uykuda mezi gelmesi, mezi gelmesi, uyurken mezi gelmesi

Bu kategoride yer alan Oyun konsolu satmak caiz mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uyurken ve uyanıkken mezi gelmesi ve ereksiyon hali Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.