Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:49
sizden6
Abone

Günümüzdeki Tesettür çılgınlığı yaşayan bayanların durumu nedir?

Günümüzdeki Tesettür çılgınlığı yaşayan bayanların durumu nedir?

Birderdimvar
Ya ben bayanlara yüklendigimden değilde merak ediyorum mesela facebook insagram gibi sayfalarda tesettürlü olupta binlerce erkeğin takibinde olan genç kızlar olsun ya da ne bileyim tesettürlü olduğu halde sevgilisini koluna takıp dışarı gezen ve daha bir çok şey bu tarz kızların sonu nereye varacak bilmiyorum orası ayrı ama bunların akıbeti ne olacak ahirette ve dünya da mesela ben cami ye giderken bir baktım sırt çantalı pantalon giyen bir genç kız kadınların olduğu tarafa girdi namaz için şaştım kaldım
yani ne açıklar var dindar olan ne kapalılar var dinden haberi olmayan :/

Okudunuz mu?  Mü'mine (İnançlı birine) kafir demenin hükmü nedir?

Yorum: Günümüzdeki Tesettür çılgınlığı yaşayan bayanların durumu nedir?

rana
kardesim herkes neyin nasıl oldugunu çok iyi biliyor, tesettürün ölcüsünü vs.
herkes Allahin huzurunda kendi hesap verecek..
evet Tesettür çok önemli bir konu, bir toplumu etkileyen bir durum, bir nesli etkiliyen bir mesele, ama bizlerin görevi bir yanlisi olan kardesleri uyarmak, hatirlamak, bunlari yapamiyorsak da onlar için dua etmeli.. asla kinamamali, dua etmeli.. hem onlar için hem kendin için..
cünkü sunuda hiç unutmamali, kimse dört dörtlü degil, herkesin zayif noktasi farkli,
kimide malesef nefsine yenik düsüp çok büyük günahlar yasayabiliyor.. zina, kumar, tesettür..günümüzün hastaliklari cok..
önemli olan hangi hata olursa olsun, hangi günah olursa olsun, hangi haram olursa olsun en kisa yoldan zarardan dönmek..

Okudunuz mu?  Dua'da Takılmak

günah yapmaktan ve günaha vesile olmaktan Allah’a siginalim..
Allah affetsin hepimizi


Yorum: Günümüzdeki Tesettür çılgınlığı yaşayan bayanların durumu nedir?

combatant
Böyle kızları gördüğünüz an kaçın. Evlenmeyi filan düşündüyseniz yandınız. Millete gösteriş yapacam diye paranızı sonuna kadar kurutur. Instagram’da kekolar beğenip takip etsin diye kırk takla atarlar. Sorsan kapalıyım, çok iyi müslümanım derler. Büyük ihtimalle yine bir kekoyla flört hayatı yaşamışlardır. Çünkü diğer kızlardan eksik kalmamalı dimi ama 🙁 Kısaca en uyuz olduğum kız tipi. Beyinleri sadece instagram, facebook için, hayalleri ise zengin koca bulmak için çalışır. Böyle kız çooooook tanıyorum. Bir tık ötesi ise periscope ve snapchat kullananlar :S

Bu kategoride yer alan Günümüzde Kız Aileleri neden erkeklerden çok şey ister oldu bununda vebali yok mudur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günümüzdeki Tesettür çılgınlığı yaşayan bayanların durumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.