Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:49
sizden6
Abone

Küfür yazılarını okumak günah mı

Küfür yazılarını okumak günah mı

ertan
Selamun aleyküm. Biri Allah’a küfretmiş yorumda ben bu yorumu okudum ve sinirlendim yazık sana öyle denirmi lan diye falan şimdi o yorumu okuduğum için bende Allah’a küfretmiş sayılırmıyım ?


Yorum: Küfür yazılarını okumak günah mı

Şem’a
Küfür yorumlarını okuyan aynı günahı işlemiş olmaz.

Okudunuz mu?  Günahlardan kurtulmak için aynı günah işlenip tövbe mi etmeliyiz

Kardeşim Yüce Allah çok merhametlidir.O senin niyetini bilir. Seni hayvana çevirmez korkma.Çünkü sen ondan bir parçasın.Ama nefsin hayvanidir.Burdaki anlatımda mecazdır.Anlatmak istediğim şudur ki manen hayvan olabirsin ama surette olamazsın korkma.Senin akıbetin nedir ne değildir o ilim bende yoktur ama çok büyük günah işlediğini düşünüyorsan tövbene devam et.Rabbim seninle olsun o seni affetsin.İnşAllah günahından kim pişman olduysa onu affetsin Yüce Mevla.

Okudunuz mu?  Bab' Aziz - Yorumlanması gereken bir şiir!

kotu soz okudum gunah mi, Oyunda adam oldurmek, küfürlü bir yazıyı okumak

Bu kategoride yer alan İçimizden kötü söz söylemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küfür yazılarını okumak günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.