Anasayfa
23 Temmuz 2023, 17:49
sizden93
Abone

İçinde küfür bulunan kitabı okumak günah olur mu

İçinde küfür bulunan kitabı okumak günah olur mu

MEHMEY
Ben 7tlye kitap satın aldım ama okumaya başladığımda içinde küfürler olduğunu da gördüm.Bu kitabı okumak günah olur mu? Yoksa çöpe mi atmam gerek?


Yorum: İçinde küfür bulunan kitabı okumak günah olur mu

Tevbe
İçinde küfür olan kitabın konusu da küfür’dür. Sizi küfre teşvik edebilir, bu yüzden okumanız sakıncalıdır.

Okudunuz mu?  Üniversite de inkılap dersi görmek caiz mi

Yorum: İçinde küfür bulunan kitabı okumak günah olur mu

FRTYZ
Aldığın Kitabın fişi varsa kitabı değiştirmen yada iade etmen daha uygun olur… kitap alırken içeriğine göz atmak ve böyle sorunların önüne geçilebilir…Size tavsiyemiz şudur: Sahibi, yayınevi hatta kapağı konusunda seçici olun. Tavsiye ile okumaya önem verin. Kitap hâlâ en güçlü eğitim malzemelerindendir. Öyle olduğu sürece de şeytan onu ifsat için kullanacaktır. Allah yardımcımız olsun. Vesselam

Okudunuz mu?  Her idrara çıktıktan sonra idrarla karışık sıvı geliyor

Yorum: İçinde küfür bulunan kitabı okumak günah olur mu

MEHMEY
Öncelikle istediğim kadar küfürlü yazı okusam da hiçbir zaman beni küfre teşvik etmez ve konusu da cinayet.2. Olarak da önceden almıştım (fişini büyük ihtimalle çöpe atmışımdır) daha yeni okuma fırsatım oldu bu yüzde iade etmem olanaksız.

Okudunuz mu?  Haram para ile alınan elbise ile namaz kılınır mı?

Kayıtsız Üye
düsmanının bile yazdıgı kitabı okuyacaksınki ne zihniyette oldugunu ögrenesin


Coca cola

Bu kategoride yer alan Evde küçük yavru su kaplumbağası beslemek caiz mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçinde küfür bulunan kitabı okumak günah olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.