Anasayfa
2 Kasım 2023, 16:09
missa7-2
Abone

Evlenmek istemek ve evlendikten sonra ki hayatını hayal etmek günah mıdır

Evlenmek istemek ve evlendikten sonra ki hayatını hayal etmek günah mıdır

Kayıtsız Üye
Esselamualeyküm verahmetullahi veberahatüh ebeden daimen.Sizlere uzun süredir aklımda olan bir soruyu sormak istiyorum.Ben evlenmeyi çok istiyorum (Bekarım) ve evlendikten sonra ki hayatımı hayal ediyorum bu günah mıdır?

Okudunuz mu?  Ayete'l-Kürsi'den çıkarılan ilkeler

Yorum: Evlenmek istemek ve evlendikten sonra ki hayatını hayal etmek günah mıdır

arifselim
Ve aleykumusselam ve rahmetullahi ve beraketuh kardeşim. Allah sana hayırlı bir evlilik yapabilmeyi nasip kılsın inşaAllah. Evlenmeyi hayal etmek ve istemek günah değildir. Her daim Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir.

Bu kategoride yer alan Sevdiğim kişiye onu sevdiğimi söylemeli miyim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlenmek istemek ve evlendikten sonra ki hayatını hayal etmek günah mıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.