Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:55
missa7-2
Abone

Sevdiğim kişiye onu sevdiğimi söylemeli miyim

Sevdiğim kişiye onu sevdiğimi söylemeli miyim

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm.
Ben 17 yaşındayım ilkokuldan beri sevdiğim bir kız var. Şuan bildiğim kadarıyla sevdiği yok. Ben haram olduğu için söylemedim yıllardır içimde duruyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Ne zaman söyleyeyim ve ya söyleyeyim mi? Umudu keseyim mi bekleyeyim mi? Ne yapayım Allah rızası için bir şey önerin..Söylemek istemiyorum şeytana açık kapı bırakmamak için ama hakikaten zor bir şey…
Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Melekler uyur mu?

Yorum: Sevdiğim kişiye onu sevdiğimi söylemeli miyim

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Eğer kalbinde sevgisi varsa bu konuyu ailene açabilirsin. Ailen bu konuda bir adım atabilir. Ama karşılıklı flört haline dönüşme ihtimali olan durumlardan sakınmak gerekir.


kadına sevdiğimi söylemelimiyim

Bu kategoride yer alan Krem ile deriye geçen necaset başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevdiğim kişiye onu sevdiğimi söylemeli miyim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.