Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:35
sizden1
Abone

Sevdiğimi Ona Yarın İlk Fırsatta Söylemek İstiyorum.

Sevdiğimi Ona Yarın İlk Fırsatta Söylemek İstiyorum.

dogus23
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar birisi var ondan çok hoşlanıyorum yanı aşık oldum ama şu ana kadar kimseylen flört yapmadım ona yarın söyleyeceğim ama söylediğimde flört yapmayacağım. sabredemiyorum ne yapmalıyım bu caiz mi?


Yorum: Sevdiğimi Ona Yarın İlk Fırsatta Söylemek İstiyorum.

arifselim
Aleykum selam. Eğer birisini seviyorsan bunun tek çözümü evlenmektir. Evlilik dışında olacak bütün ilişkiler yakınlaşmalar insanı bir şekilde haramlara götürebilir. Sabırlı ol ve seni harama götürecek bir adım atma.

Bu kategoride yer alan Tavuk sote tarifi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevdiğimi Ona Yarın İlk Fırsatta Söylemek İstiyorum. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.