Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:11
missa6
Abone

İlerideki eşime geçmişimi anlatmak zorunda mıyım?

İlerideki eşime geçmişimi anlatmak zorunda mıyım?

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Ben 17 yaşındayım sadece internetten konuştuğum bir kız vardı Allah affetsin kendisine seni seviyorum filan dedim ama 2-3 ay sürdü ben baştan beri rahatsızdım haram olduğu için en sonunda Allah’ın rızası yok diyip bıraktım konuşmayalım dedim. Sonra tövbe ettim pişman oldum. Ama çok pişmanım ben ilerideki eşimin benim yaptığım gibi bişey yapmasını istemezdim. Hem Allah’tan hemde ilerideki eşimden çekiniyorum. biliyorum şimdiden bunları düşünmemek lazım ama aklıma geliyor arada ilerideki eşimin bunları bilmesi gerekir mi

Okudunuz mu?  Kuveyt türk altına altın hesabından kar payı almak caiz mi?

Yorum: İlerideki eşime geçmişimi anlatmak zorunda mıyım?

Candle
İslamda günahları gizlemek esastır. Bu konuyu en yakınınıza bile anlatmayın

Bu kategoride yer alan Yan sanayi yada çin malı kullanmak yada satın almak caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İlerideki eşime geçmişimi anlatmak zorunda mıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.