Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:10
sizden9
Abone

Namaz kılıp kılmadığını unutmak

Namaz kılıp kılmadığını unutmak

hayatacar
Benim bir özürden dolayı kılamadığım 1 günlük namazım vardı. o akşam duş alıp 1 günlük namazın sadece yatsı namazını kıldım ama emin olamadım. ertesi günde aynı özür devam edince tekrar duş alıp yatsı namazının ardından o bir günlük namazların kazasını kıldım baştan sonra. ertesi günde öğle namazından başlayarak önceki günün namazlarını kıldım. ama işte o namazları kıldım mı kılmadım mı hatırlamıyorum. kafayı yemek üzereyim. ben çok takıntılı ve vesveseye inanan bir insanım. içime sinmediği için bu 3 günlük tam vakitli namazları nasıl kaza edebilirim???

Okudunuz mu?  Namazda yanlış okumak

Yorum: Namaz kılıp kılmadığını unutmak

arifselim
İlk önce kafanda oluşan şüpheleri önemsememen gerekir ki vesveseden kurtulasın. Vesveseye ne kadar önem verirsen o kadar büyür. Vesveseden olduğunu düşündüğün şeyi asla dönüp tekrar etme bundan sorumlu değilsin. Şimdi kıldığını düşündüğün hiç bir namazını dönüp tekrar kılmaman gerekir. Ancak kesin bir şekilde kılmadığını bildiklerini kaza et.

Okudunuz mu?  Tuvalette sıçrayan idrar af edilir mi ?

namaz kılıp kılmadığını hatırlamamak, sabah namazını kıldım hatırlamıyorum ne yapabilirim, namazi kikip kilmadi

Bu kategoride yer alan Gece boşalmanın belirtileri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz kılıp kılmadığını unutmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.