Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:11
missa6
Abone

Dünyadan zevk alamıyorum

Dünyadan zevk alamıyorum

Kayıtsız Üye
Iyi geceler ben kendimi bildim bileli dunyadan zevk alamiyorum nedenini bilmiyorum çok uzun yilar hastanade yatim sonra iyleştim ama 38 yasima geldim evlendim cocugum oldu ama hiç gulmuyorum piskiyatrise gitim iyisin dedi yanlizca namaz kildigimda ve dua etigimde kendimi iyi hisediyorum boş hersey gibi geliyor anneme sordum cocukken nasildim diye sesisdin diyor belki kücük yaşta onkolojiye düştüğüm içindir bilmiyorum normal bir kadinlar gibi olmak istiyorum ama olamiyorum rabim bana büyüklünü ne hayatin boş olduğunu 13 yaşinda gösterdi bunun için rabime şürkürler olsun diyorum acaba yanlişmi düşünüyor beni adinlatirsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Maneviyat nedir?

Yorum: Dünyadan zevk alamıyorum

arifselim
Selamun aleykum hanım kardeşim. Aslında ilacını biliyorsun. İbadetlerini ve dualarını asla ihmal etme. Kuran oku eğer bilmiyorsan okumayı öğren. Kötülüklerle meşgul olmadığına Allah’a şükret ve Allah’tan her zaman hayırlı olan şeyi dile. Şükret ki Allah sana iman gibi bir hazineyi ihsan etmiş hiç bundan daha büyük bir şey olabilir mi?

Bu kategoride yer alan Borç alınan parayla kurban kesilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dünyadan zevk alamıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.