Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:18
sizden3
Abone

Yapacağımız bir işi başkasına söylemek

Yapacağımız bir işi başkasına söylemek

zeugma
Selamun aleykum degerli arkadaşlar sorum su sekilde: yapacagimiz bir isi baskasina soyledigimizde yani bende bu sekilde oldu tam olacak derken olmuyo bunun dinen bir aciklamasi nedir soylememek mi lazim?


Yorum: Yapacagimiz bir isi baskasina soylemek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Olmak üzere olan bir işi başkasına anlattığından dolayı olmamasının dini bir açıklaması olacak diye bir şart yoktur. Bu durum zaman zaman herkesin başına gelebilir bunlardan özel anlamlar çıkarmak doğru değildir.

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti aldıktan sonra yellenmek abdesti bozarmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yapacağımız bir işi başkasına söylemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.