Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:12
missa6
Abone

Birdenbire aşk acısıyla beraber kalbi sıkıştıran şey büyü olabilir mi

Birdenbire aşk acısıyla beraber kalbi sıkıştıran şey büyü olabilir mi

Kayıtsız Üye
Merhaba, ben genç bir kızım ve daha önce hiç aşık olmadım, ama lise sonda biriyle bir sevgililik durumu değilde bir hoşlanma gibi bir şey gerçekleşti, o elektriği almıştım tabi ama sınavlar vs. derken unutuldu, ikimizde arkadaşız normalde merhabalaşıyoruz normal bir arkadaşlığımız var fakat ben onun beni sevip bana açılamadığını düşünüyordum içten içe, bakışlarını yakalıyordum çünkü, ama ben lisede ciddi düşünmeyip sevgili olma durumuna da karşı olduğum için duygularımı dizginleyebiliyordum yani anında duygularımı geçiştirebiliyordum derken, zamanla hislerim iyice yok oldu ama onun bana karşı duygularının olup olmadığı konusunda emin değildim, sanki hala çekiniyor gibiydi. onun beni düşündüğünü hissediyor gibiydim, çünkü bir anda aklıma düşüveriyordu alakasız yerlerde ve zamanlarda. hani ”birini düşünmekten kendinizi alıkoyamıyorsanız bu da o kişinin sizi şiddetli düşünüyor olmasıyla ilgilidir.” diye bir yöntem var ya bilimde, bunları ona dayanarak söylüyorum. kaldı ki benim bu çocuğa hiç bir hissim yoktu ne olduysa birden bire aklımdan çıkaramıyorum, deli gibi onu düşünüyorum, kalbim sıkışıyor karnım ağrıyor hiç böyle olmamıştım sürekli bir melankolik ağlama halleri bir bunaltı geliyor, daralıyorum, düşünmekten hiçbir şey yapamaz oldum, aklım başımdan gitti. büyüye inanmam büyü yapacak biri değil gayet aklı başında biri ama insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor ve son alternatif bu, insanoğlu her şeyi yapar, yapmaz diyemeyiz. yoksa gerçekten aşkla ya da sevgiliyle uğraşacak durumda değilim şu anda. bir anda oldu 2-3 gündür sürüyor, bu büyü olabilir mi yoksa psikolojik bir boşluğa düştüğüm için mi böyle hissediyorum? lütfen yardım edin çıldıracak boyuta geldim, aklıma başka bir şey gelmiyor, baş ağrısı, ağırlık, üzgün halsiz tavırlar, kalp sıkışması, göğüs kafesinde daralma ve karın ağrısının başka bir açıklaması olabilir mi? lütfen beni aydınlatın, teşekkürler.

Okudunuz mu?  Sehiv secdesinde selam vermemek

Yorum: Birdenbire aşk acısıyla beraber kalbi sıkıştıran şey büyü olabilir mi

arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Bu düştüğün durum o kişiyi sürekli düşünmekten ve zamanla ona kendini bağlamandan dolayı meydana geliyor. Bu durumda aşık olma da denilebilir. Bu illaki bir büyüden dolayı olması gerekmez. Bundan kurtulmak için kendini faydalı işlerle sürekli meşgul et. Aklına geldiğinde hemen ortamını ve durumunu değiştir. Onu hatırlatan ne varsa ortadan kaldır. Dua et ve asla duadan vazgeçme. Bu geçici bir durumdur. Allah’ın izniyle kısa bir süre sonra geçecektir.

Okudunuz mu?  Üvey erkek ve kız aynı evde kalmaları caiz mi

Yorum: Birdenbire aşk acısıyla beraber kalbi sıkıştıran şey büyü olabilir mi

Kayıtsız Üye
bence sen büyü olayına biraz odaklanmış ve korkmuşsun
kalbindeki sıkışma eğer kötü alışkanlığın yok ise tamamen psikolojik ve deneyimlerime dayanarak seninde o çocuktan hoşlandığını söyleyebilirim
aşık olan herkesin başlarda kalbinde bir sıkışma veya başka bir organda değişikliğe neden olabilir (akciğerde ağrı gibi)
beynin vücuduna salgıladığın hormon yardımıyla sinyal yolluyor ve hormon artmaya başladığında vücudun tepki veriyor
bence sende hoşlanıyorsan konuşmalısınız tabiki benim düşüncem böyle
umarım sorunun düzelir 🙂

Okudunuz mu?  Rüyalanmak için dua

eğer kötü bir alışkanlığın varsa sigara falan kullanıyorsan Allah şifa versin ona söyleyebileceğim bir şey yok malesef


Yorum: Birdenbire aşk acısıyla beraber kalbi sıkıştıran şey büyü olabilir mi

Kayıtsız Üye
sizi anlıyorum güzel açıklamışsınız, ama birden bire hiç bir his ya da duygu yoğunluğu yokken bir akşam onu çok sevdiğimi hissettim, sürekli onu düşünür oldum ve şu anda da bir araya gelmemiz pek mümkün değil, artık farklı şehirlerdeyiz ve bizi bağlayan okullarımız var. yani bu aşk konularına çok uzak olduğumu düşünüyordum benim yaşım daha küçük ve böyle şeylerin zamanı olduğunu düşünürdüm. peki ben, beni seven birine red cevabı verdim yakın zamanda, onun bu durumdan etkilenip kötü durumda olduğunu öğrendim. onun beddua ya da ahını almış olabilir miyim? çünkü ben bana olan bu garipliklerden sorumlu tutacak başka bir şey bulamıyorum, anlam veremiyorum çok garip. gerçekten hissim yoktu bir anda oldu ben de anlamadım. teşekkürler.

Okudunuz mu?  Ünlü tefsirciler ve eserlerinin özellikleri nelerdir?

arifselim
Sevmek için illaki bir yaşa ulaşmak gerekmez. Birisine hayır demekle de onun ahını almış olmazsın. Kimse birisi ile olmak mecburiyeti yoktur. Evlilik olsa bile birine evet deme mecburiyeti yoktur. İbadetlerini ve dua etmeyi ihmal etme. Allah’a emanet ol.


Kayıtsız Üye
Hiçbir kötü alışkanlığım yok çok şükür, olmasını da istemediğim şeyler sıralamasında ilk 3 te yer alır kötü alışkanlıklar. tavsiyenize teşekkürler, evet galiba seviyorum ve tüm bu sıkıntılar bu nedenle yaşanıyor. Konuşmamız bu yıl gerçekten imkansız gibi, farklı illerdeyiz şuan amaçlarımız farklı telefon kullanmak istemiyorum bir süreliğine, bu nedenle herhangi bir telefon teması da gerçekleşemez. çok çabuk sıkılan biriyim bu gibi durumlarda, heves geçmesi gibi bir durum değil ama bununda zamanla unutulabilir bir şey olduğunu düşünüyorum. seneye kendimi yiyip bitirmezsem ve bu ilgim de devam ediyor olursa belki bir adım neden olmasın.. teşekkürler.

Okudunuz mu?  Eşine arkadan yanaşmanın tövbesi varmıdır neler yapılmalıdır

kalp sıkıştırma duası

Bu kategoride yer alan Aileden habersiz dini nikah kıymak haramdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Birdenbire aşk acısıyla beraber kalbi sıkıştıran şey büyü olabilir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.