Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:59
missa93
Abone

Bu bulduğum saçlar büyü ile ilgili olabilir mi?

Bu bulduğum saçlar büyü ile ilgili olabilir mi?

Kayıtsız Üye
Bulasik makinen içinde kendi Sacimi buldum ki tane tane degildi. 3 Tane avuc kadar dolu sac cikti. Oh yetmemis gibi nisanlimin yataginin yanindan da topal seklinde sacim bulundu. Bu büyü ola bilir mi ???

Okudunuz mu?  Kızım ezan sesinden korkuyor ne yapmalıyım?

Cevap: bu bulduğum saçlar büyü ile ilgili olabilir mi?

Ercan
Evde bulunan herşeyi büyü olarak değerlendirmemek gerekir. Büyü olsa bile yakın gitsin. Büyüden korunmanın en güzel yolu Allah ve Kuran’dır. Her fırsatta Kuran okuyun, Allah’a sığının. Selametle.


Cevap: bu bulduğum saçlar büyü ile ilgili olabilir mi?

tekturk
Siz fikrinize ne kadar sokarsaniz büyüyü ve kendinize korku verirseniz o kadar büyü etkili olur , büyü yoksa bile sadece o düsünceniz bile yeter mel-un için vesveselere!!!

Okudunuz mu?  Zina mı beddua mı daha günahtır

evde uzun saç telleri buluyorum, evde saç yumağı bulmak, evde yabancı saç bulmak

Bu kategoride yer alan Allahumme inni es eluke bi kelimatik ve meaqidi arshik ve sukkani semavatik anlamı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bu bulduğum saçlar büyü ile ilgili olabilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.