Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:47
missa7-2
Abone

Zina mı beddua mı daha günahtır

Zina mı beddua mı daha günahtır

Kayıtsız Üye
Hocam benim kocam beni evli başka bir kadınla aldattı ben öğrenince de hamile olduğum halde öldüresiye dövdü ama ben çocuklarım küçük olduğu için boşanmadım Allah’a sığındım o anki acıyla beddua ettim hocam ben beddua edince kocamın yaptığı zina değil senin ettiğin beddua daha çok günah dediler bana lütfen siz beni aydınlatın teşekkürler.

Okudunuz mu?  Sabır ve merhamet ile ilgili ayet ve hadis

Cevap: Zina mı beddua mı daha günahtır

Efdal
Beddua yerinde olursa hiç günah değildir ama evli ile zina yapmanın cezası dünyada ölüm ahirette cehennemdir.
Allah kocanıza hidayet versin.


Beddua , Beddua ve ölüm

Bu kategoride yer alan Kefaret orucu ve ramazan kaza orucu aynı niyetle tutulur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina mı beddua mı daha günahtır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.