Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:29
missa5
Abone

Haşr süresinin belaği özellikleri

Haşr süresinin belaği özellikleri

Kayıtsız Üye
S.aleyküm . Haşr süresinin belaği özellikleri diye bir ödev verildi bana lakin belaği özellikleri nedir tam olarak( netten araştırdım) anlayamadım ve bu ödevi yapmak için kaynakta bulamıyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz


Yorum: Haşr süresinin belaği özellikleri

arifselim
Bunu anlamak ve ödevini yapabilmen için ilk önce belağat nedir onu öğrenmen gerekir. Belaği (belağat) özellikleri demek, kuranı kerimin hitap ettiği kimselere göre uygun ve tam yerinde düzgün ve hakikatli güzel söz söyleme sanatıdır. Bu durumda senin yapman gereken şey haşr suresini tefsirlerden araştırarak onun özelliklerini hazırlamaktır. Mutlaka bir kaç tefsire bakmanı tavsiye ederim.

Bu kategoride yer alan Tırnağımın kenarında kalan çok az oje gusle manimi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Haşr süresinin belaği özellikleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.