Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:54
missa4
Abone

Alkolsüz ağız bakım ürünleri

Alkolsüz ağız bakım ürünleri

Kayıtsız Üye
iyi günler arkadaşlar kafama takılan bir soru ben uzun zamandır listerine gargara kullanıyodum içinde alkol olduğunu bilmiyodum yeni öğrendim bunun dinen ve sağlıksal bir zararı olur mu bide internette baya araştırmama rağmen kesin bir alkolsüz diş macunu markası bulamadım ben colgate kullanıyorum içinde alkol var mı cevaplarsanız çok iyi olur teşekkürler

Okudunuz mu?  Hz. Salih (a.s) İle İlgili Dini Hikayeler

Yorum: Alkolsüz ağız bakım ürünleri

arifselim
İyi günler kardeşim. Bildiğimiz kadarıyla diş macunlarında kolay kolay alkol bulunmaz. Alkol olduğuna dair böyle bir bilgimiz yoktur. Gargaralarda ise eğer alkolsüz olan bir ürünü yoksa kesinlikle kullanmamalısın.


Diş Macunu

Bu kategoride yer alan Ne olduğumu bilmiyorum kafam çok karışık başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Alkolsüz ağız bakım ürünleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.