Anasayfa
29 Kasım 2022, 17:50
sizden4
Abone

Cinsel şevkten uzaklaşmak icin İstimna caiz midir

Cinsel şevkten uzaklaşmak için İstimna caiz midir

Emre15
Benim bir sıkıntım var umarım beni yanlış anlamassınız.Ben 15 yaşında bir gencim ve her 2-3 günde bir şeyimde meni görüyorum(Beyaz ve katı) ve gece boşalması deyip gusül alıyorum.Ama rüyamda kız filan görmüyorum.Şehvetlenmiyorum ve meni şehvetle çıkmıyor.Nasıl alıyorsa şeyimde sperm gözüküyor nasıl cıkıyor onu da anlamıyorum acıkcası 😀 (kısır degilim yumurtalarım yerinde duruyor).Her banyomda gusül almaktan cidden bıktım normalde 15 dk da banyo yaparkan artık 40 dk sürüyor ve bu durum yüzünden de namazı bıraktım.bazen Cuma’ya bile gidemiyorum.

Okudunuz mu?  Tefekkür nedir? Kısaca İslamda tefekkür

Ben Hayatım boyunca hiç istimna yapmadım arkadaşlarım bana istimna yapmamı söylüyor yumurtaların çünkü sperm üretiyor ve bunu vücuttan atmalısın yoksa kısır olursun diyorlar ve sen bunu elinle atmassan gece atarsın diyolar 2 haftada 1 yapsan gece rüyalanması yaşamasısn diyolar.Ben bu konuyu yaklasık 1 aydır araştırıyorum ve istimnanın kesinlikle günah oldugunu ve efendimizin (sav) istimna yapanların ahirette elinin halime kalacagını sözünü gördükten sonra yapmaktan korktum.ve bloglar eğer Zina tehlikesi varsa yani bacına saldıracagına gidip istimna yapman vaciptir.sözünü çok gördüm ama ben öyle bir insan degilim ne olursa olsun eftarıma saldırmam.Ama cidden bu durumdan bıktım usandım.

Okudunuz mu?  Kuranı Kerim deki bazı sureler istekler gerçekleşsin diye okunur mu ?

İstimna’yı zevk için yapmanın günah oldugunu biliyorum ve ben zevk için istemiyorum sadece depomun doldugunu düşünüyorum hatta hiç istimna yapmadıgım için (araştırdım) spermim sıvı değil katı olmuş.Benim kendimi tatmin etme gibi bir amacım yok.Zaten bu tür konulardan uzak durmak istiyorum.Ama namaz kılmamı da engelliyor Her banyomda gusül almaktan bıktım usandım.Ne kadar direnmeye çalışsamda.Amaçsızca şeyimde gözüken menilerden bıktım.

Okudunuz mu?  Yabancı Dil Öğrenmek Caiz Mi?

Kısaca:İnanmıyacaksınız ama din hocamıza bu soruyu sordum ve rüyalanma yaşamak çok güzel bir şey saglıgın acısından ve istimna yapmak eğer seni daha çok azdırıyorsa günahtır ama seni rahatlatıp cinsel şevkten uzaklaştırıyorsa yapmanda bir mahsur yoktur,diyor.

Eger beni rahatlatıp cinsel şevkten uzaklaştırıyorsan yapmamda bir mahsur var mı ? yani caiz midir ? Bunun sigara gibi bagımlılık olan bir şey oldugunu biliyorum.Ama ben azmak için yapmayacagım.Lütfen yardım edin 🙁 Namaz’a dönmek istiyorum ailem neden namaz kılmıyorsun diye kızıyor.

Okudunuz mu?  Türkçe kuran okumak kuran okuma adabı

Yorum: Cinsel şevkten uzaklaşmak için İstimna caiz midir

bana bak
Allahu Teala bedenimizi ona göre yaratmış, depo dolduğunda otomatik boşalır
Tıpkı sümük gibi tıpkı kulak kiri gibi tıpkı idrar gibi….
İstimna sadece zinaya düşeceksek o zaman yapılabilir.

Bu kategoride yer alan Muharrem ayında tutulan oruç kaza orucu yerine geçer mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinsel şevkten uzaklaşmak icin İstimna caiz midir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.