Anasayfa
30 Kasım 2022, 5:34
sizden4
Abone

Evlilik dışı kürtaj

Evlilik dışı kürtaj

sarimini
Ben çok büyük bir hata yaptım. Evlenmediğim bir insanla birlikte olup hamile kaldım. Ailemden korktuğum için de kürtaj oldum. Çok pişmanım yatıp kalkıp Allah’dan af diliyorum tevbe ediyorum. Üzerinden 3 sene geçmesine rağmen vicdanım da rahat değil, içimdeki sıkıntı da gitmiyor. Ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz?

Okudunuz mu?  Esmaların sayı ile okunması büyü mü

Yorum: Evlilik dışı kürtaj

İslam
Tevbe edip bir daha o günaha dönmezseniz Allah sizi affeder. Günahınızı da asla kimseye açmayın ve sadece Allahtan af dileyip bir daha yapmayacağınıza söz verin.
ve özellikle size bunu yaptıran kişiden uzak bir yerde olun

Bu kategoride yer alan Evvabin namazının delili var mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlilik dışı kürtaj Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.