Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:08
sizden4
Abone

üşütmek grip olma gibi durumlarda namaz kılmak (Açıklamaya bakın lütfen)

üşütmek grip olma gibi durumlarda namaz kılmak (Açıklamaya bakın lütfen)

yalanhayat
Ben hasta oldum hem başım agırıyor hemde afedersiniz burun akıntısı ve hapşurma gibi şeyler dogal olarak oluyor namazda iken burnum akıyor ya da hapşurma oluyor bu namazı bozuyor mu sonuçta hapşurma olurken kafa sallanıyor ve şiddetli oluyor bazende peşpeşe oluyor bu konularda aklımda takıldıda sormak istedim

Okudunuz mu?  Aklıma gelen bu düşünceler vesvese mi?

Yorum: üşütmek grip olma gibi durumlarda namaz kılmak (Açıklamaya bakın lütfen)

arifselim
Geçmiş olsun. Namaz kılarken hapşırmak, öksürmek gibi insanın elinde olmayan durumlardan dolayı namaz bozulmaz. Namaz kılmamak için de bu durumlar ve bu hastalıklar bir özür olarak sayılmaz.


Öksürürken Namaz

Bu kategoride yer alan Vesveseyle başım dertte başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

üşütmek grip olma gibi durumlarda namaz kılmak (Açıklamaya bakın lütfen) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.