Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:16
missa5
Abone

Aşure günü duasını okuyamadım, seneye kadar hayatımdan endişe mi etmeliyim?

Aşure günü duasını okuyamadım, seneye kadar hayatımdan endişe mi etmeliyim?

Kayıtsız Üye
Aşure günü okunması gereken ve Aşure Günü Kim Bu DUA’yı Okursa Bu Sene İçinde Ölmeyecek Ölecek Olana Nasib Olmayacak denilen Cübbeli Ahmet hocamızın açıkladıgı ve Elhamdülillâhi Rabbil-âlemîn. Vessalâtü vesselâmü diye başlayan duayı okumak bana nasip olmadı bu sene geç gördüm böyle bir duanın olduğunu, ertesi gün okudum. Bunun hükmü nedir? Seneye kadar Allah korusun kesin ölüm mü gelecek? İçime çok kötü bir his düştü, lütfen bilgisi olanlar açıklama yapabilir mi.?

Okudunuz mu?  Kuranda cennette kadınlara ne vaad ediliyor ?

Yorum: Aşure günü duasını okuyamadım, seneye kadar hayatımdan endişe mi etmeliyim?

arifselim
Bir dua edilebilir bu mümkündür ama bir insan asla yarın ona ne olacağını bilemez. Hayırlı ve uzun bir ömür istemek caizdir. Ancak bu sene ölmezsin demek caiz değildir bu ancak Allah katındaki bilgide bilinir.

Bu kategoride yer alan Hamdolsun ve Allaha şükür sözleri nerelerde ve ne zaman kullanılır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aşure günü duasını okuyamadım, seneye kadar hayatımdan endişe mi etmeliyim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.