Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:17
missa5
Abone

Cehennem neden çok korkunç

Cehennem neden çok korkunç

Kayıtsız Üye
Acaba cehennem neden bu kadar korkunc
Peygamber efendimiz cehennemi igne deligi kadar gorsek alnimizi secdeden kaldirmazdiniz demis peki neden bu kadar korkunc bir yer bir de filistinlileri kasteden yahudilerin cehennem kati diğer kafirlere gore yuksek neden oyle?

Okudunuz mu?  Dört mezhep arasındaki farklar nelerdir?

Yorum: Cehennem neden çok korkunç

arifselim
Cehennem ne kadar korkunç ve zor ise, cennetin güzellikleri çok güzel ve hatta tarif edilmezdir. Bu Allah’ın bir azap etmesidir ve Allah azap etti mi bu en korkunç şekilde olabilir. Azabın şiddetli olduğunun haber edilmesi aynı zamanda insanlar için günahlardan bir caydırıcı özelliği olması içindir.

Okudunuz mu?  Yaratmak kelimesini kullanmak günah mı?

Yorum: Cehennem neden çok korkunç

Kayıtsız Üye
Sorunuzun başlığı ile sorunuz birbirinden ayrı. İkisini de kul bilemez.

Bu kategoride yer alan Meyve hakkında Ayet ve hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cehennem neden çok korkunç Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.