Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:53
sizden93
Abone

Sevdiğim adam ve ailem arasında kaldım ne yapmalıyım ?

Sevdiğim adam ve ailem arasında kaldım ne yapmalıyım ?

rüyamsare
merhaba ben 23 yasındayım sevdiğim adam 34 yasında ve evlenmiş ayrılmış ailem yasından dolayı kabul etmiyorlar evlenip ayrılmış olduğunu söyleyemedim ailem istemiyor benimle konusmuyorlar ama ben seviyorum görüşmek bile istemiyolar onunla sevdiğim kişi kötü biri değil tanısalar onların fikirleri de değişir az çok biliyorum lütfen bana yardım edin

Okudunuz mu?  Namazda Rabbena lekel hamd hamt demek

Yorum: Sevdiğim adam ve ailem arasında kaldım ne yapmalıyım ?

emre
Burada veliler haksız gibi görünmüyor. Daha boşanmış olduğunu bile bilmiyorlar onuda bilseler daha kararlı olacaklar. Anne baba çocuklarına daha iyi bir gelecek isterler.


Yorum: Sevdiğim adam ve ailem arasında kaldım ne yapmalıyım ?

rana
evlenmek istedigin insan iyi biri olabilir, dindar olabilir,
fakat ailene itaat et, onlarin rizasi olmayan bir ise kalkisma..onlarin duasını al..
evlenince onlarin kiymetini daha iyi anlarsin, iyiki dualarını alarak evlendim dersin,
onlarin razı oldugu bir evlilik yaparsan manen için rahat olur.
insaAllah daha hayirli bir kapi acilir, onun için dua et..

Okudunuz mu?  Farkında olmadan cünüp olarak namaz kılan, haram işlemiş olur mu?

Yorum: Sevdiğim adam ve ailem arasında kaldım ne yapmalıyım ?

Efdal
İnsanın sevdiğinden ayrılması zordur ama aile rızası almak farzdır
Rana güzel yazmış aynen katılıyorum


yusufcekici
Ailene İtaat Et Kardeşim ALLAH’ın Rızası Bundadır.


@tuba@
Selamün aleyküm ben 23 yaşındayım 24 yaşında? makina operatörü birini seviyorm o da beni seviyor 2 yıl önce tanıştık ailemden beni isteyen geldi bu sene ama ailem e onu nede onun ailesini tam tanımadan red etti üstelik babam severek evlenmeye çok karşı ona göre uygun olan görücü usulü birini sevmek ona göre ahlaksızca bir şey zaten bunu öğrenince beni dövmye kalktı ben 1 hafta nenemlerde kaldım annem bayıldı üzüntüden zor hastaneye kaldırdılar çok zor günler geçirdim 3 ay oldu hala babamla konusmuyrm onu affedemiyorm şeytanın vesvesesimi yoksa kirginligim mı bilmiyorum ama affedemiyorum şuan sevdigimle ikimzde perişan halde yiz ben ilahiyat okuyorum bu arada okula da göndermek istemiyor artk beni benim resmen tüm hayallerimi elimden aldı hemde boş yere tam araştırmadan öğrenmeden kestirip attı şimdi karşı taraf bana zarar gelmesin diye gelmeye devam korkuyorlar annemde konuyu açamıyor artk babama şaşırdım kaldım ne ? yapacağımı bilmiyorum ama babamdan resmen nefret ettim kız kardeşim üniversitesiyi kazandı yollamadı onu asla affetmeyecm elimde değil şuan sevdiğim ailesini belli bir zaman sonra tekrar yollayacağıni söylüyor ama benden bir cvp bekliyor eğer ailem yine vermezse bana kaç diyor yoksa ailem yeniden gelmesin bende aileme mahcup oluyorum diyor benim babam yillarca yurt dışında çalıştı yeni 3 yildir gelmiş babamla zaten. Yabancı gibiyiz kaçamamamı n tek sebebi annem bana hem annelik hem babalık yaptı şuan çok çaresizm ne yapmalıyız sizde annem diyor ki eğer kaderinde varsa babada dünyada karşı çıksa olur ama kaderinde yoksa hicbirşey yapamazsın doğru mu bu ve ben şuan ailemden gzilice o kişiyle konuşuyorm ben adını koymak istedim zina olmasın artk istedim ama ailem anlamadı şimdi ne olur bana akıl verin ne yapayım???

Bu kategoride yer alan Cami imamları namazı neden bu kadar hızlı kıldırıyor bu doğru mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevdiğim adam ve ailem arasında kaldım ne yapmalıyım ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.