Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:39
missa09
Abone

Ailem bir kenarda sevdiğim bir kenarda ben ortada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum..

Ailem bir kenarda sevdiğim bir kenarda ben ortada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum..

Kayıtsız Üye
Benim 5 yıllık bir sevdiğim var 23 yaşında fabrkada çalısıyor ewi de war arabasi da babası imamlık yapıyor kısacası maddi de manevi de iyiler. ben 18 yaşındaym üni 1 i okuyorum annemler bu ilişkiyi biliyordu ve karşılardi bu yazın beni istemeye geldiler ilk istemede çay koymadılar annemler 2.de babasni ewe almadılar 3.de daha çok sinirlenip kowdular.. Sewdigminde ailesininde onuru gururu çok kırıldı köyde laf söz oldu dedikodu konusu olduk sevdgimle alay bile edildi. Simdi diyor ki gel kaçalım ? Ben ne yapmalıyım ?

Okudunuz mu?  Baba ile konuşmamak günah mı?

Cevap: Ailem bir kenarda sevdiğim bir kenarda ben ortada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum..

haci
mutlu bir yuva kurmak istiyorsanız önceden temelini sağlam atmak lazım bence biraz daha sabredin.her şeyin ilacı zaman ve sabırdır zaten okulunda varmış.ileride ailenizde belki fikrini değiştirir.hayırlısı

Bu kategoride yer alan Gusül alırken yardım almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ailem bir kenarda sevdiğim bir kenarda ben ortada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum.. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.