Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:31
sizden2
Abone

Çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum

Çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum

ryan123
ben istimna fln yapmadim, yanlizca dün kadinlara bakmistim bir kaç saniye için, yani penisimle hiç oynamadim, cunkü kadinlara hiç bakmayina geceleri uykumda bosaliyorum. bugün bayram oldugu için dün namazdan sonra kadinlara bakmadim ve bugün de bakmadim. yanliz simdi kilodumda bir beyaz nokta var, simdi onlar eskiden istimna yaptigim için orda mi yoksa gece bosaldim için mi orda, hiç fikrim yok. gördükten sonra gidip güsül apdestimi aldim, ama ben hiç kadina fln bakmamistim, napmam gerekiyor :S

Okudunuz mu?  Namazda avret yerinin açılması namazı bozar mı

bende yukarda yazimi silmistim cunkü o noktanin zaten kilodumda oldugunu zanettim ama şuan görünmiyor daha :SSSSS


Cevap: Noldu bilmiyorum, napcam bilmiyorum :S

HAMMADUN
Bir gün bir ahıra girdim ve ahırda işinin ehli bir adamla tanıştım. Hatta öyleki muhabbeti baya bir arttırdık doğrusu….. Dört beş tane boğayı bağlamış, sadece inekleri ahırın dışına çıkmasına müsaade ediyor. Asla boğaları ahırın dışına salmıyor.

Okudunuz mu?  Tövbeyi Bozmak

Nedenini sordum….

Zabdedilemezler dedi…. Baktım hayvanlar durdukları yerde, bir sıvı salgılıyorlar….. Bu nedir dedim…. Boğa dedi…. Normaldir. Kurbanlık ayırdım onları. Besliyorum ve hareket ettirmiyorum enerji fazlasını böyle atıyorlar….. Gözleride gördüğün gibi devamlı ineklerde….

Peki bunu engellemek istesen, engelleyebilirmisin dediğimizde……

Ondan basit bişey yok dedi…. Haftada sadece iki gün yem vermeyip bekletsem, hiç bir akıntı olmaz, ama buda benim işime gelmez, zira bu hayvanın sağlıklı olduğunun göstergesidir dedi…..

Okudunuz mu?  Sigara kişiye zararı bile bile içmesi halinde ölmesi intihar sayılırmı yada günahı varmıdır?

İyi bir benzetme olmadı, durumun farkındayız İnşaAllah. Ancak olaki daha iyi anlaşılabilir diye başımızdan geçen örneklemeleri vermeyi uygun buluyoruz.

İnşaAllah haftada iki gün oruç tutup, birazda bedeni işlerle iştigal edip, enerjinizi oralara harcasanız umuyorum ki; böyle bir sorununuz kalmayacak, çözümü bulacaksınız….. Aynı zamanda da ibadet etmiş olacaksınız….. Sünnettendir İnşaAllah, Pazartesi ve Perşembe günleri oruç tutmak…. Tatbik ediniz İnşaAllah yararını göreceksinizdir.

Okudunuz mu?  Dinimizde doğum günü

Rab’bim Cümlemizden Razı Olsun. Amin.


Cevap: Noldu bilmiyorum, napcam bilmiyorum :S

Mirac01
Tefekkür ibadetin yarısı , az yemekse ibadetin ta kendisidir.


Cok caresizim ne yapacağımı bilemiyorum

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam 11 yillik evliligim son bir yildir felakete suruklendi sanki.Once aldatildigimi öğrendim affettim.Sonra hamileyken sevilmedigimi esimjn benden sogudugunu.Esimin aile isinden ayrilmasi evimizi satmasi.Kucagimda 6 aulik bebegim.10 ve 7 yasindaki oğullarım.Benj evi terketmem için elinden gekeni yapti ve başardı. 4 aydir ayriyim. Baska sehre tasindim cocuklarimla.Benj aramiyor bosanmami istiyor davasini acti.Bosanmazsam cocuklwrdan birini alacagini söylüyor. Bosanmak istemiyorum dedigimde bendrn umidi kes yoluna bak dyr.Ben kendime kiziyorum hala bu adamdan ne bekliyorsun diye.Dua ediyorum Allahim olmucaksa nefret ettirsin beni.Bu sure zarfinda ona agir bir tek laf etmedim.Ailesiyle hep iyiydim.Icim icimi yiyor simdide , acaba o kadinlami birliktemi yaşıyor.Kendimden gectim insan cocuklarina nasıl kiyar.Darmadaginim .En küçük oglum 10 aylik oldu.Onlara üzülüyorum. Psikolojim bozuk.Bazen bir ozguven geliyor.Bazen de umut bekliyorum ondan.Ben gorucu usulu evlendim.Ama birgun bile kotu olmadık. Sevdigini saniyordum.Simdi hersey yalan gibi geliyor. Esimle artik iletisimde kuramiyorum.Aileside aramiyor sadece torunlariyla telefinda gorusuyorlar.Herkes esimin bu evliligi bitirdigiji düşünüyor. Herkesin sevdigi adam gitti yerine merhametsiz biri geldi.Parmakla gosterilen evliligim yikildi.Hatam ona ilgi gostermemisim , daha titiz olmamisim acikcasi onu elimde tutamamisim.Kendjne ayri ev tutmus bir arkadaşiyla kaldigiji söylüyor cocuklara .Belkide o kadinla.Kendimi o kadar kotu hissediyorumki.Cocuklarjma hiç babasını kotulemedim.Ayrilma lafiji bile acmadjm.Ama cocuklar niye bizle yasamiyosun dediginde eşim annenle bosancaz diyecek kadar hadsiz ve vicdansiz .NE YAPILIR KI ARTIK BILEMIYORUM .Ben bir kaç kere biseyker mana edip aradim.Bana 4 ay olmus akljn basina yenimi geldi dedi.En son umidi kes dediginden beride ne arıyorum ne soruyorum. Yoruldum .Umit etmek istemiyorum.Ama böyle seyler yasayıp esi pisman olan evliligi duzelen var mi acaba ? Birde nasol bir tavir sergilemeliyim sizce

Okudunuz mu?  Paramızı nerede değerlendirelim hangi yatırım helaldir, hangisi haramdır?

vel Fecr
bırak kula minnet etmeyi, sen böyle yaptıkça kendini bulunmaz hint kumaşı sanar. yaşadıkların gerçekten kolay değil. zor bir durum ama herşeyinde farkındasın. dön yüzünü Rabbine, Allahın yolundan hayatının rotasını çiz. Allahtan bekle ona sığın. göreceksin vijdanının rahatladığını. seni yaradan rabbine kulluk eyle. bu da senin imtihanınmış bacım . nasib olursa hayırlı biriyle yuva kurabilirsin. ölümlü geçici dünya, kula fazla takılmamaya çalış.
söylediklerim senin için zor olsada durumun sende farkındasın ve hayat seni bu tarafa itiyor.
yanlış bir şey söylemekten rabbime sığınırım.

Okudunuz mu?  Gusül alırken penise dokunmak

uykumda boşalıyorum, çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum

Bu kategoride yer alan Lavabo kenarlarında biriken sular necis midir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.