Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:15
missa07
Abone

Severek ayrıldım, çaresizim.

Severek ayrıldım, çaresizim.

Kayıtsız Üye
Bugün sevdiğim adamdan istemeye istemeye ayrıldım. Zorunda olduğum için ayrıldım. Artık Allah’tan başka hiç kimsem kalmadı. Hayatta en çok olmasını istediğim duam bugün bitti. Gözyaşlarım yanaklarımdan süzülüp yastığıma düşüveriyor. Yıllardır hayatımda olan bu adamı nasıl unutacağım ? Ya da yokluğuna mı alışacağım sadece ? Onsuz nasıl geçecek bunca gün, hafta, ay, yıl… Keşke bir mucize olsa da bundan birkaç yıl sonrasına gidebilsek hemen. Keşke vakit hemen geçse de yaralarım kabul bağlasa… Boğazım düğümleniyor, ruhum daralıyor. Bugüne kadar hiçbir şeyi o kadar çok istememiştim. Hatta dua edecek kadar bir şeye, bir kimseye değer vermemiştim bugüne kadar. Artık hep eksik olacağım. Bir tarafım, kalbim, aklım hep onunla olacak… Ben ise mutluluk oyunu oynamak zorunda kalacağım içimde fırtınalar kopsa da. Mutsuzluğumu herkesten gizlemek zorunda kalacağım. Nasıl dayanacağım, nasıl eksik yaşayacağım ?
Allah rızası için bana dua edin. Çaresizlikten ölüyorum…

Okudunuz mu?  İslamda evliya kabirlerini ziyaret etmek

Yorum: Severek ayrıldım, çaresizim.

vel Fecr
tamamen duygusal bakıyorsun . sana sorarım. 6 yaşında annesini toprağa veren rasulullah efendimizden daha mı kederli ve yalnızsın ?


Yorum: Severek ayrıldım, çaresizim.

Kayıtsız Üye
Tabii ki değilim ama neredeyse 3 yıldır gözyaşlarım dinmedi onun için. Ben de çok iyi biliyorum ahirette daha iyileri olur cennete girmek nasip olursa ama yine de sanki onu hiç unutamayacak, hep onu isteyecekmişim gibi geliyor. Bir hayalim de ilk aşkım son aşkım olsun istiyordum şimdi o da gerçek anlamda HAYAL oldu. Hayatımda kimseyi sevmedim kimseye güvenmedim ben ondan önce. Onunla da bir oyunda karşılaşmıştım zaten, yoksa gerçekte beni tanıma fırsatını asla vermezdim kendisine. Kimseye vermemiş olduğum gibi. Ben okul döneminde bile hiçbir erkekle konuşmadım hiçbir şekilde zaruret olmadığı sürece. Zaten farklı ülkelerde yaşıyoruz aramızda hiçbir şekilde görüşme, el ele tutuşma bile olmadı. Fakat yine de kendimi ondan başkasına ait düşünemiyorum. Bir rüya görmüştüm sanki bana geleceğimi gösteren… Başkasıyla evlenmiştim ama eşimi sevmiyordum hatta aklım hâlâ ondaydı. Bu rüyanın bir gün gerçek olmasından korkuyorum. Şu an asla evlenmeyi de düşünmüyorum/istemiyorum. Bu onu ilk unutmaya çalışım da değil… Olmuyor olmuyor olmuyor…
Ne gibi şeylerle meşgul olabilirim ne yapabilirim onu unutmak için bilmiyorum. 5 vakit namazımı 6 aydır hiç aksatmadan kılmaya çalışıyorum elhamdülillah. İnşAllah Kur’an-i Kerim öğrenmeye çalışacağım acılarıma şifa olsun diye bana huzur versin diye… 🙁

Okudunuz mu?  Namazdan Sonra Duaya Üşenmek

Yorum: Severek ayrıldım, çaresizim.

vel Fecr
gönül işi bu yaşadıklarınızı anlamaya çalışıyorum. ama biryerden sonra fazla takılı kalmamak gerekiyor malum hayatımız devam ediyor.
mahşerde her bir anımızdan sorguya çekileceğiz ve o gün için hazırlık yapmamız gerekiyor. bizim yaratılış görevimiz kulluk etmek. sen kendini Allah’a teslim et. emin ol başka hayırlı kapılar açılacaktır. Allah evvel ve ahirdir hakkımızdakilerin geçmiş gelecek o bilir. daha fazla üzülmemeye çalış inş. o çetin mahşer gününü düşünerek yap ibadetlerini inş. sonuçta hepimiz tek başımıza hesap vereceğiz. önce kendi amelini düşün. Allah sana hayırlı kapılar açar inş.

Okudunuz mu?  Peygamberimize peygamberlik verilmeden önce dünyanın ve insanlığın durumu

hayhuyhay
abartmamak kaydı ile bu duygular, güzel duygular. Sevmek, sevilmek ve bu uğurda duygusal acı çekmek. her zaman yaşanan şeyler değil sonuç olurak. tadını çıkartabilirsin. ama takıntı haline getirirsen bu sana dert olur. kendine zulmedersin. ne bu duyguları ilk yaşayan sensin, ne de son yaşayan sen olacaksın.

Okudunuz mu?  Yabancı dil öğrenmek ile ilgili hadisler

Kayıtsız Üye
vel Fecr abim sağol, Allah (c.c) senden razı olsun. Dediklerini yapmaya çalışacağım inşAllah. Her ne kadar elimde olmasa da bazı şeyler. Rabbim senin de gönlüne göre versin ve sana hayırlı evlatlar nasip etsin bir an önce inşAllah (bir yazını okumuştum). Bu konuda senin için de dua edeceğim.

Okudunuz mu?  Eşiyle birden fazla cima etmek haram mıdır ?

Hayhuyhay kardeşim, tadını çıkarabilirsin derken neyi kastettin ? Ben olsa olsa onu uzaktan sevmenim tadını çıkarabilirim ya da doya doya ağlamanın şu an 🙂 Gerçekten insanın elinde olmayan duygular. Henüz 20 yaşında bile değilim ama o kadar acılar çektim ki onu tanıdığımdan beri.
Allah inşAllah herkesin gönlüne göre ve hayırlısını verir. Cevaplarınız için teşekkürler. Rabbim razı olsun.

Bu kategoride yer alan Evlenmemek günah olur mu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Severek ayrıldım, çaresizim. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.