Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada şeytanı hissetmek

Rüyada şeytanı hissetmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda bilmediğim bir yerde amacsizca kosmaya başlıyorum bir çok oda var her odaya girdiğimde şeytani görüyorum ama biçimi yok hissediyorum sesini duyuyorum birbirine her odada işkence yapan yanan insanları izdirap çekenleri görüyorum sonra şeytan bana seni yolundan dondurcem bir gün döneceksin diyo en son kendi odama giriyorum şeytan biriyle iliskide oluyor beni kendi yerine davet ediyo ben odadan kaçıyorum uzun bir koridora giriyorum arkamdan hala snwi yolundan döndürcem diye bağıriyo ve arkamdan geliyor tam kokumu yakalayacak gibiyken ben felak okumaya başlıyorum ilk aklıma o geliyor 2 3 kez okuduktan sonra rüyada yarıda bıraktığım felak süresine uyanınca devam ediyorum ve bir gün önce de aynı rüyaya benzer başka bir rüya daha gördüm (sabah namazına kadar oturdum sonra kılmadan yattim)

Okudunuz mu?  Rüyada salatalık Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada şeytanı hissetmek

arifselim
Bu rüyan aslında yoruma gerek bırakmayacak şekilde olan açık bir rüyadır. Allah tarafından önemli ve hayırlı bir ikazdır. Şeytan tarafından ve kendi nefsin tarafından aldanmaman gerektiğine dair bir uyarıdır. Bundan bir ders almalısın ve ibadetlerine sahip olmalısın. Hakkıyla herşeyi bilen yalnızca Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğini topal görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada şeytanı hissetmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.