Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
missa02
Abone

Mastürbasyonu bırakamıyorum

Mastürbasyonu bırakamıyorum

Kayıtsız Üye
Bir kaç ay öncesine kadar içki zina gibi günahları çok işleyen biriydim. Tevbe ettim namaza başladım ama masturbasyonu bırakamıyorum, haftada 2 defa yapıp her seferinde daha kötü oluyorum. Ama bırakamıyorum. Evlenemem. Üniversite sınavına hazırlanan biri olarak oruç tutmaktan başka ne yapabilirim? Bana tavsiye verir misiniz? Kızlarla konuşmayı bıraktım. Hiç ama hiç arkadaşım yok. Bozuk ortamlar yok. Başıbozuk eserler değil fenni İslami ilimlerle ilgili kitaplar okuyorum. Gerçekten yardıma çok ihtiyacım var. Kendimi cezalandırmaya hazırım.

Okudunuz mu?  Eşimle birlikte olurken bebek ağlarsa emzirmek doğru mu?

Yorum: Mastürbasyonu bırakamıyorum

arifselim
Senin bu gayretin ve isteğin Allah’ın izniyle bu huyları da terkemene vesile olacaktır. Seni bu harama ileten ne varsa (bunu sen daha iyi bilirsin) o şeyleri tamamen bırakmalı, uzaklaşmalı yada terketmelisin. Günlük beş vakit namazını kıl ve elinden geldiği kadar camide cemaatle kılmaya çalış. Haftada bir veya iki defa dini bir sohbete devam etmelisin. Aklına bu fiil geldiği zaman hemen sevdiğin ve seni meşgul edecek başka bir işe yönel. Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  Ödevleri okulda yapmak kul hakkı mıdır

Masturbasyonu bırakamıyorum

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatüh değerli kardeşlerim. Yaşım 17. 5 vakit namazımı kılarım sohbetlere devam ederim kuran da okurum her namazdan sonra da bu illeti bırakmak için dua ederim Zararlarını da biliyorum ancak bir türlü bırakamadım. Tavsiyeleriniz nelerdir? Allah razı olsun şimdiden.

Okudunuz mu?  İçeriğinde bütil eter ve stearil alkol bulunan roll on kullanmak caiz midir ?

Mastürbasyon birakamıyorum

Bu kategoride yer alan Müslüman olmayanlara ne denir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mastürbasyonu bırakamıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.