Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:21
missa05
Abone

Ödevleri okulda yapmak kul hakkı mıdır

Ödevleri okulda yapmak kul hakkı mıdır

Kayıtsız Üye
1.Arkadaşlar ödevleri ödev verildiği an okulda yapsak sorun olur mu ?
2.Ödevi okulda ödevin gitmesi gereken dersten 1-2 saat önce yapsak sorun olur mu ?


Yorum: Ödevleri okulda yapmak kul hakkı mıdır

Ebû Mansur
1.Neden sorun olsun ki ödev sadece evde mi yapılır? 🙂
2.Olmaz.

Okudunuz mu?  Peygamberimize neden muhammedül emin adı verilmiştir?

Yorum: Ödevleri okulda yapmak kul hakkı mıdır

MertAk54
Hocaya sor hocam burada yapabilirmiyim de izin verirse yap


Yorum: Ödevleri okulda yapmak kul hakkı mıdır

ixa
Ne tatlı insanlar var ya 😀


Kayıtsız Üye
Ebû Mansur kardeş neye göre ve kime göre sorun olmaz açılar mısın ? Çocuk öğretmenin verdiği anda yapıp bitirmekten bahsediyor, yani bir nevi o dersin vaktinden çalıyor ve diğer arkadaşlarına da haksızlık olmuş olmuyor mu ? Bence bu gibi veballerin altına girmeden araştır.
2. Soru yine aynı. Arkadaşları da o zaman evde yapmayıp vakitlerini değerlendirsin. Okula gelince de hop derse girmeden yapsınlar. Nasıl olur ? Okul ne hale döner ?

Okudunuz mu?  Ezan okunurken Oturuşumuzu düzeltmezsek günah olurmu

Kayıtsız Üye
Soruyu iyice düşününce ve kendini arkadaşlarının yerine koyunca cevap hemen değişebiliyor. Bir hoca aydınlatırsa çok iyi olur.


Kayıtsız Üye
Selmun Aleyküm . Ben bizim sınıfta haftalık 200 soru ödevi vardı . Hocamız yapmak istemeyenler dilekçe yazıp getirsinler dedi. Bende yazdım . Okulda 8 lerde bir tek ben yapmıyorum . Sınıfımızda yetim bir kardeşimiz var. O 200 soru ödevini haftalık yapıyor. İnşaAllah hakkına girmem. Şimdiden Allah Razı Olsun .EyvAllah

Okudunuz mu?  Tedavi Amaçlı Boşalma

arifselim
Aleykum selam. Sorduğun sor net anlaşılmıyor. Ödevini yapmamak kul hakkı değildir ama bu büyük bir eksikliktir. Öğretmenini dinlemen ve çalışkan başarılı bir kişi olman senin için daha hayırlıdır.

Bu kategoride yer alan Sevdiğim erkeği annem babam istemiyor ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ödevleri okulda yapmak kul hakkı mıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.