Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:18
Oruc
Yönetici

Evladın anne ve babasıyla arasına mesafe koyması

Evladın anne ve babasıyla arasına mesafe koyması

Kayıtsız Üye
hocam annem psikoz hastası yani paronaya raporu var .çok akıllı hayatı boyunca pasif ve basit bir kadın olmadı .hasta olduğunu biliyor ama ilaçların kendisini rahatsız ettiğini söyleyip kullanmıyor .iki yıldır aşırı para düşkünü oldu . sürekli para biriktirmeye çalışıyor .tüm mal varlıklarını erkek kardeşlerime verecekler .çalışan iki kız kardeşim var annem onların maaşlarını da erkek kardeşlerime vermek istiyor . onlar kabul etmedikleri için annem biz kızlarına düşman oldu . akla hayale gelmedik şeyler kuruyor kafasında .kızların evine gelmesini istemiyor . biz gitmediğimizdede bizim miras istediğimizi söylüyor .bize siz erkek kardeşlerinizden borç aldınız şimdi ödeyin diyor .ilacını kullanmasını istediğimizde bize siz beni deli gibi gösterip malımı benden almaya çalışıyorsunuz diyor .biz ona karşı nasıl davranacağız ? lütfen bana bir yol gösterin acill .

Okudunuz mu?  Adak Orucu ne zaman ve nasıl tutulmalı

Yorum: Evladın anne ve babasıyla arasına mesafe koyması

arifselim
Allah yardımcınız olsun. Bu sorunu kardeşler olarak aranızda sürekli konuşmalısınız. Annenizi korumalı ve hata etmesinden onu siz uzak tutmaya çalışmalısınız. Ona dua edin ve onu koruyup gözetin. Ama birisi tek başına değilde kardeşler olarak birlikte hareket ederseniz rahat edebilirsiniz.

Bu kategoride yer alan Evlat edinmenin dindeki yeri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evladın anne ve babasıyla arasına mesafe koyması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.