Anasayfa
27 Temmuz 2023, 23:34
sizden1
Abone

Aile içi ilişkiler

Aile içi ilişkiler

Elektrikçi
Ben zamanım da eşimle severek evlendim ilerleyen zamanlarda onu aldattım boşanmaya kadar getirdim ama çocuğum sayesinde Vazgeçtim aslanım baba değilde babam diyor du bana o kız yüzündense hayattan soğudum kendimi alkole verdim ve bütün işlerim altüst oldu boşuna demiyorlardı bütün kötülükleri n anası içki diye şimdi bütün kazandığımı hanıma yolluyorum yenide yettiremiyorum acaba hala yettiremiyorum mu yoksa bizimkilerde bir sıkıntımı var eşim çalışıyor ev benim elektrik derdim yok su derdim yok evliliğimi kurtarma çabası içindeyim

Okudunuz mu?  Neden ramazan bayramı 3 kurban bayramı 4 gündür?

Yorum: Aile içi ilişkiler

arifselim
Selamun aleykum. İçki ve haramların olduğu yerde bereket olmaz. Bu yaşadıklarından bir ders almalı ve asla bir daha o hata ve günahlara düşmemelisin. Bereketin olmamasının nedenleri haram kazanç, haramlara harcamak ile israf etmek olabilir. Allah yuvana huzur ve bereketler ihsan eylesin.

Bu kategoride yer alan Sevdiğimi Ona Yarın İlk Fırsatta Söylemek İstiyorum. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aile içi ilişkiler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.