Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:35
sizden1
Abone

Bir nesne veya insan iki varlık olur mu

Bir nesne veya insan iki varlık olur mu

atakan19961
Selamun Aleyküm arkadaşlar benim sorum şu mesela bir tahta hem tahta olup hemde başka bir varlık olabilir mi yoksa tahta sadece tek varlık mı bu sorum bütün varlıklar için geçerli mesela insan aynı zamanda su olabilir mi?

Okudunuz mu?  Esma zikirlerini bilinçlimi okumak gerekir ?

Yorum: Bir nesne veya insan iki varlık olur mu

arifselim
Aleykum selam. Her varlık belli özelliklerde yaratılmıştır. Bir insanda farklı bir çok manevi veya maddi özellikler olabilir. Bir nesnenin veya bir varlığın özellikleri nelerdir şeklinde kendine göre ayrı ayrı bir araştırma yapabilirsin.

Bu kategoride yer alan Şu an cennet veya cehennem varmı? benim bildiğim var ama içinde insanlar yok doğrumu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir nesne veya insan iki varlık olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.