Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada göğsünün kıllı olduğunu görmek

Rüyada göğsünün kıllı olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam. Rüyamda nişanlımla aynı yerde kalabalk bir ortamda kalıyrduk yurt gibiydi. Aramız bozk olurmş ama o yanıma geldi yanımda sigara içti 2tane zaten paketn içindede 2 tane sigara olurmuş. Üstü çıplaktı altını görmedm pantolon vardı galiba. Normalde vucudunda kıl yoktur ama rüyamda göğüs kısmı ince ince kıllıydı abartılacak kadar değil ama normalde hiç yoktr. Snra kızarıklık vardı kıllarının olduğu bölgede. Ben oynamaya başladım kıllarını sende yoktu nerden geldi bu byle dercesine. Snra oda oynadı. Önüme kız arkadaşm geldi oturdu. Nişanlımla aramıza yani. Kız arkadaşmda nişanlmn göğsndeki kıllarla oynadı nişanlım tuhaf tuhaf baktı bana nasıl izin verrsin buna der gibi. Snra kız arkadaşım yatacağım deyip nişanlıma doğru sokulacaktı ki nişanlım kalktı ve gitti tabi uzun süre benden engel olmmı bekledi ama engel olmadım ve kız arkadaşmda ona dokunamadı nişanlım engel oldu yani

Okudunuz mu?  Güzel rüya görmek için dua

Yorum: Rüyada göğsünün kıllı olduğunu görmek

arifselim
Merhabalar. Bu rüya çevresinde kişinin itibar kaybetmesine delalet eder. Birinin göğsünde kıl görmek kişinin insanlar üzerindeki olumlu vizyonu al aşağı olur demektir. Bunda seninde payının olduğuna yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada göğsünü kıllı görmek, rüyada gogsunun killi oldugunu gormek, Memede killanma rüyada

Bu kategoride yer alan Rüyada gördüğün kişiyi gerçekte görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada göğsünün kıllı olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.