Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gördüğün kişiyi gerçekte görmek

Rüyada gördüğün kişiyi gerçekte görmek

Yesilinmavisi
İki sene önce rüyamda hiç gormedigim bir cocugu gormustum elimde fotograf vardi kafami kaldirmistim karsimdaydi ve beni bekle demisti, sonra uyanmistim hemen, ve dün bu sene dershanede tanistigim arkadaşımın (cok yakin arkadaş değil tabi benimle arkadaş olan kisi), en yakin arkadaşi cikti ve ben bugün fark ettim, saclar bakislar gozler ten rengi, çok garip bu ne demek?

Okudunuz mu?  Rüyada Gördüğün Saatte Uyanmak

Yorum: Rüyada gördüğün kişiyi gerçekte görmek

arifselim
Bu ne demektir maalesef bizde bilmiyoruz. İnsanın hayatında bu tür şeylerin zaman zaman olması normaldir. İllaki bir anlam çıkarmaya gerek yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek ve herşeyde bir mucize aramamak doğru olur.


rüyada gördüğün kişiyi gerçekte görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada görülen yere gitmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gördüğün kişiyi gerçekte görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.