Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:36
sizden1
Abone

Namahreme dokunmak abdesti bozar mı ?

Namahreme dokunmak abdesti bozar mı ?

Gül988
Selam aleyküm , abdestim almışdım namaz için babam aradı dedi arkadaşı para getirecek alırsın .bende düşdüm aşşaga o da elini uzattı bende paranın Bi tarafından almak isterken , kendisi aldı koydu elimin içine tabii elleri de değdi . Ondan sonra abdest aldık mı almadım mı hatırlamıyorum . Yani o zaman dedim ki abdesti bozacak şeylerde oyle Bi şey okumamıştım ondan belki aşmamışımdır yeniden ama tam hatırlamıyorum . Gunah oldumu namazı yeniden kılmalıyım mı yardım edin lütfen !!

Okudunuz mu?  Bir tutam'dan daha kısa olan Sakal?

Yorum: Namahreme dokunmak abdesti bozar mı ?

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Bu konuda hanefi mezhebine göre abdestin bozulmaz. Bu abdestin ile kılmış olduğun namazında geçerlidir. Hatırlayıp hatırlmamanın da bir önemi yoktur.

– Şafiîler şöyle der: Erkeğin mahrem olmayan yabancı bir kadına -ölmüş dahi olsa- aralarında herhangi bir engel bulunmaksızın dokunması, dokunanın da dokunulanın da abdestini bozar.

Okudunuz mu?  Kardeşler geceleri uyuyamıyorum

Yorum: Namahreme dokunmak abdesti bozar mı ?

Gül988
Tamam ,teşekkür ederim hocam !!!


namahrem kadına dokunmak abdesti bozar mı

Bu kategoride yer alan Tanımadığım bir kızı çok ama çok seviyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namahreme dokunmak abdesti bozar mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.