Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:45
sizden94
Abone

Küfür kelimesini duymayıp gülmek

Küfür kelimesini duymayıp gülmek

Gül988
Selam aleyküm . bana güzel cevap veririmisiniz acaba şimdi vidyoya bakıyordum b kız bir erkeği görüp ‘Of çok güzel’ dedi bende onun sozüne güldüm ben gülene kadar o başka bir kelimeyi işletti ve benim duydugum şuydu ‘Allah …. yaratmış cocuğu’ bende dedim acaba ne dedi bu kız geri cektim ve haşa haşa dedi ki Allah HAŞA ozlene bozlene yaratmış cocuğu HAŞA HAŞA dedi. ben küfürü duymadıgım için özürlümüyum yani gercekten tek duydugum ki ‘Allah yaratmış cocuğu’ dedi digerisini duymadım duysaydım gülmezdim fakat kız öyle b anda söylediki ben diğer sözüne gülüyordum bana yardım edin çok korkuyorum….

Okudunuz mu?  Anneyle kavga etmek

Yorum: Küfür kelimesini duymayıp gülmek

arifselim
Aleykum selam. Allah hiç kimseye kaldıramayacağı ve elinde olmayan bir şeyden dolayı günah yazmaz. Bu söz küfre neden olur ancak sen bundan tamamen alakasız bir şekilde gülmüşsün. Bu küfür olmaz.

Ayrıca asıl önemli olan ne olduğu belli olmayan veya haramlar içeren bu videoaları izlememek gerekir. Zaten helal ve haram derdi olmayan kimselerin çektiği çekimlerden herşey beklenebilir. Bu ayrıca caiz değildir.

Okudunuz mu?  Biri eşini zina yaparken yakalasa ve orada birini veya ikisini de öldürse İslama ne kadar uygundur?

küfre gülmek, ayetlerle alay etmek

Bu kategoride yer alan Nikahı bozmak ayrılmak istiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küfür kelimesini duymayıp gülmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.