Anasayfa
7 Ağustos 2022, 9:25
sizden94
Abone

Beyaz akıntıdan sonra gelen akıntı

Beyaz akıntıdan sonra gelen akıntı

Gül988
Selam aleyküm . Benim kafam gerçekten karıştı . Adet günümün bittigini beyaz akıntıdan anladım 7ci gün . Yıkandım güsül aldım ertesi gün karnım bir az agrıdı ve kahve rengi Bi akıntı geldi ben sadece abdest aldım acaba ben yalnış mı yaptım güsül mu almalıydım ???

Okudunuz mu?  Şafi mezhebinde kan vermek yada parça alma sonucu kanama (az bir miktar)olması halinde abdest bozulu

Yorum: Beyaz akıntıdan sonra gelen akıntı

arifselim
Aleykum selam. Beyaz akıntı adetin bittiğinin işaretidir. Eğer adet gününde dolmuşsa artık bundan sonra gelen akıntıların sadece özür sayılır ve adetin devamı olmaz. Bu durumda bu akıntı için sadece namaz abdesti alman yeterlidir.

Bu kategoride yer alan Dinimizde sevgili olmak diye birşey varmı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Beyaz akıntıdan sonra gelen akıntı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.