Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:01
sizden5
Abone

Müstehcen görüntüler izlemekten nasıl kurtulurum?

Müstehcen görüntüler izlemekten nasıl kurtulurum?

hayırlısı23
Arkadaşlar evlenemediğim için sinirimi cinsel içerikli videolardan çıkarıyorum ve sanırsam bağımlı bir hale geldim. Bana öneriniz nedir nasıl kurtulurum?


Yorum: Müstehcen görüntüler izlemekten nasıl kurtulurum?

cahilcuhela
Senin gibi aynı durumda olan binlerce genc var ve ne yazık ki ben de o gençlerdenim . Tövbe ediyorum aģlayarak düzene giriyorum aradan 2 hafta geçiyor kendimi gene aynı günahlarda buluyorum.

Okudunuz mu?  Çocuklar arasında adil davranmayan anne ve anne hakkı hakkında soru

Bu konuda youtube de çay house kanalından cinsel arzular adında videolar var onlar bayağı yardımcı oluyor ama benim irademi bu konuda güçlendiren en iyi şey yemin etmek oldu . Ben sana diyorum sende bana de :birdaha bu edepsiz günahı yapmayacağıma vede her türlü edepsiz görüntüden elimden geldiğince uzak duracağima sana yemin ederim .

Okudunuz mu?  Medreseyle İlgili Bir Soru: Medrese eğitim müfredatı

İnsan yazarken kendinden utanıyor Rabbim bizi affetsin.

Allah yardımcımız olsun.


Günahkar bir genç

Kayıtsız Üye
Ben 17 yaşında bir gencim. Allah’a şükür namaz kılan bir kişiyim. Ama her hafta dayanamayarak mastürbasyon yapıyorum ve izlenmemesi gereken videoları izliyorum. Buna sabredecek gücüm yok. Kendimi harama bakmamaya bu şekilde adapte ediyorum. Sizce ben yanlış mı düşünüyorum ?

Okudunuz mu?  Cehennemde sonsuza kadar azap görmek?

Haftanın 6 günü namaza devam et ve 7. gün haram işle. Bu akılsızlık mıdır ? Şehvetimi böyle dizginleyebiliyorum. Hiç yapmasam yine harama döneceğim ve namazı bıraktığım zamanlar bile oldu.


Yorum: Müstehcen görüntüler izlemekten nasıl kurtulurum?

Burak27
Zaten şeytan sana bunun için vesvese veriyor namazı bırak diye arkadaşlar Allah bize akıl vermiş hayal gücü vermiş hiçbir bağımlılık aniden bırakılmaz önce o videolari izlemeyi bırakın ancak aklınıza gelince nas ve felak süresini okuyun o his var ise istimna edin ve bir süre sonra o durumada tövbe edin ancak korkmayın bu kötü alışkanlık 2 veya 3 haftayı geçince ateşi sönüp gidiyor sadece bekleyin ve o videolari izlemeyin eğer hararetiniz artar ise nas ve felak süresini okuyun hala devam ediyorsa istimna edin bu bir süre sizi idare eder ancak o videolari ne olursa olsun izlemeyin.

Okudunuz mu?  Tüm yaşama sevincini kaybettim bundan sonrası ne olacak

arifselim
Haram görüntüleri izlemek insanı zinaya ileten çirkin günahlardandır. Mastürbasyon ise sadece zinaya düşecek hale gelen ve son çare olarak yapan kişi için caiz olur. Bir imtihan içindeyiz ve sürekli nefsimiz ve şeytan bizi haramlara iletmek isteyecektir. Buna karşılık olarak bizde her ne kadar tövbeyi tekrar bozmuş olsakta yine tövbe ederek Allah’tan af dilemeliyiz.

Okudunuz mu?  Kaşların ortasını kesmek

Müstehcen görüntülerden , kotu sey izleme aliskanligi, Müstehcen

Bu kategoride yer alan Hınzır (domuz) eti abdesti bozarmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Müstehcen görüntüler izlemekten nasıl kurtulurum? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.