Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:12
missa01
Abone

Survivor izlemekten ailemi nasıl vazgeçirebilirim

Survivor izlemekten ailemi nasıl vazgeçirebilirim

Kayıtsız Üye
Benim ailem sürekli survivor izliyor. Namaz da kilarlar onlari çok seviyorum ama bir turlu izlemeyi birakmiyorlar. Izlemenin gunah oldugunu dedikodularina dahil olduklarini soyledim ama hala devam..nasil vazgecerler. Onlari izleyince yaptiklari dedikodulara biz de dahil oluyor muyuz.ve ben yapilan gunahlara bazen sesimi cikaramiyorum.mesela dedikodu yapiliyo ya da yanimda yalan soyluyo bir buyugum sizler nasıl soyluyosunuz yaptiginin gunah oldugunu ben soyleyince sıkıliyolarmis gibi hissediyorum

Okudunuz mu?  Abdest alırken önce sol ayağımı yıkadım

Yorum: Survivor izlemekten ailemi nasıl vazgeçirebilirim

arifselim
Selamun aleykum. Bu tür programları izlemek hem içerikteki görüntüler hemde konuşulanlar açısından caiz değildir. Sen izleme ve elinden geldiğince iyilikle onlara zaman zaman hatırlatmada bulunursun. Aynı evde olduğunuz için kendini tamamen sakınman çok zor olabilir. Herkes kendi işlediğinin hesabını verecektir.

Okudunuz mu?  Hacda, tavaf yapılan yerlerin uzunluğu ne kadar

Diriliş Ertuğrul, survivor

Bu kategoride yer alan Haklı Olduğum Halde Uzun Süredir Ettiğim Beddua Yerini Bulmuyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Survivor izlemekten ailemi nasıl vazgeçirebilirim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.