Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:37
sizden1
Abone

Ailemi evliliğe nasıl ikna edeceğim??

Ailemi evlenmeme nasıl ikna ederim

rüyamsare
babam sevdiğim adamı onaylamıyor benden büyük ve evlenip ayrılmıs olmasından dolayı. sanki canım çıkıyor. aileme vazgetim dedim ama onsuz yapamıyorum. ailemi ikna etmem gerekiyor nasıl olnları ikna edebilirim


Yorum: Ailemi evlenmeme nasıl ikna ederim

Mim
Anne baba sözü dinlenmelidir. Gönül bağlamış olabilirsiniz ama ana babanızı ikna etmeden asla bir işe kalkışmayın

Okudunuz mu?  Şarkıda feleğe sövmek

Ailemi evliliğe nasıl ikna edeceğim??

gozde4040
selamün aleyküm arkadaşlar, ben öğretmenlik bitirdim 3 yıldır iş bulamadım evlilik maksatıyla biriyle görüşmeye başladım görüştüğüm insan lise mezunu bu benim için sorun değil işi gücü yerinde çok şkür iki kez nişanı bozulmuş ailesi ailemle konuşmaya geldi ailem maddi manevi hazır değiliz deyip engellediler benim istedğimin farkında olmalarına ragmen kestirip attılar karşılıklı konuşmayı bile denemediler çok ön yargılı davrandılar ama ben bir türlü vazgeçemedim hala o insanla görüşüyorum aileme görüştüğümü söyleyemiyorum çok kızarlar diye yaşım 25 arkadaşlar düşüncelerinzi yazar msınız ne yapacağımı bilmiyorum dua etmekten başka..

Okudunuz mu?  Baş ağrısı göz ağrısı halsizlik yorgunluk var

Yorum: Ailemi evliliğe nasıl ikna edeceğim??

rana
ve aleyumusselam kardesim,

öncelikle sunu söylemem gerekir ki, sana gelen kismetleri seninle istisare etmeden ki eğer bu insan ailenize uygun, dini konular da bir sorun yoksa, aileniz öyle geri ceviremez. Bu yanlistir. Evlilik yasinda gelmis, yuva kurmak seninde hakkin.
Fakat bu yanlisla beraber sizinde o kişiyle hala görüsmeniz doğru degil.
Sizin yerinizde olsam, öncelikle ailemle tekrar konusmaya calisirim. Eger bu mümkün degilse, aile büyüklerinizden olsun veya babanizin anneninizin dinleyecegi akli selim bir büyügünüzden yardim isteyebilirsiniz.

Okudunuz mu?  Kul hakkını ödeyip helallik isteyememek

Allah hakkinizda hayirlisini versin.

Dua ile


Efdal
kişinin beğendiği birinden vaz geçmesi çok zordur ama aile olmaz deyince yapacak bir şey yok
Allah daha hayırlısını nasip etsin inşAllah

Bu kategoride yer alan İçimden tövbe etmek gelmiyor ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ailemi evliliğe nasıl ikna edeceğim?? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.