Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:16
missa5
Abone

Rüyalanmayı pamuk ile engellemek

Rüyalanmayı pamuk ile engellemek

Kayıtsız Üye
esselamün aleyküm rüyalandığımız vakit gelen akıntının şehvetle bir gelmesinden dolayı abdest alınıyor diye okumuştum bu akıntıyı tutup sonra gelince şehvetsiz geliyor diye birşeyde okumuştum şimdi ben yer zaman pamuk kulanırım yatarkende ve bu durumda rüyalandığımda pamuk akıntımı tutmuş oluyormu? misafirliğe gittiğimde hep bir tedirginlik yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Okudunuz mu?  Nefsime hakim olamıyorum sürekli cünüp geziyorum

Yorum: Rüyalanmayı pamuk ile engellemek

arifselim
Aleykum selam. Kadın veya erkek olduğunuzu belirtmeniz gerekir.

Orgazm olduktan sonra meniyi tutsan ve ondan kısa bir süre sonra çıksa bile gusül alman gerekir. Meniyi tutmak zaten son derece zararlıdır. Kadınlar için ise yine her halükarda orgazm olmuşsa yıkanmak zorundadır.

Bu kategoride yer alan İlahi adaletin tecellisi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyalanmayı pamuk ile engellemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.