Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:33
sizden08
Abone

Ümitsiz olmak büyük günah mı?

Ümitsiz olmak büyük günah mı?

hayırlısı23
Bir yerde okudum ümitsizliğe düşmek büyük günahlardandır diye bir şey yazıyordu. Doğru mudur bu? Ben son zamanlarda hiçbir ümidim yok hayattan desem yeridir, büyük günah mı işliyorum ben şimdi?


Yorum: Ümitsiz olmak büyük günah mı?

Şem’a
Allah’tan ümit kesilmez buna her müslüman inanmalı
Çünkü Allah’tan ancak kafirler ve münafıklar Ümit keser.

Okudunuz mu?  Sesli ve Sessiz okunan Besmele-amin hangileridir?

Ümitsiz olmak büyük günah mı?


Yorum: Ümitsiz olmak büyük günah mı?

hayırlısı23
Ben Allah’tan ümit kesmedim sadece yaşamımdan ümit kestim. Yani iyi bir işe giremiyeceğim evlenemeyeceğim mutlu olamayacağım olarak. Bu da mı günah?


Yorum: Ümitsiz olmak büyük günah mı?

aSi
Aynı dertten bende muzdarıbım
Yıllardır beklıyorum belkı sabırlı belkı sabırsız ama beklıyorum.ne iş ne hayırlı bir eş
Yasıtlarım ışe basladı evlendı çol cocuk modundalar
Koca sınıfta bı ben kaldım 😀
Eşden de gectım bir iş istüyorum
Daha guzelı daha ıyısı olcak belkıde ondan boyle dıye sanırım kendımı kandırıyorum
Ümitler umutlar teker teker gıdıyor
Insanların bana bir işe yaramazmısım gıbı davranıslarıda bınınce sankı hersey para kazanmak bu dunyada paran olunca bıyerlere gelıyorsun ınsanların bırcogu cebındekı paraya gore dınlıyor senı ne acı. Agızlarını acsalar en ala Müslümanlar. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun dıye sonlandıralım

Okudunuz mu?  Uykuda mezi akarmi

Kayıtsız Üye
evet günahtir, sen Allahin nimetlerini varligini yok sayiyorsun.bir söz vardir ,Allahtan ümit kesilmez diye.insan ümitle yasar.


Kayıtsız Üye
Günahlarıma tovbe ettim ancak tovbemden önce bir kisi daha günahımı biliyordu.Allah’ a beni bagislasi için dua ediyorum ve günahlarımın örtmesi için.Ama diğer bilen ksinin aciga cikarmaya calaimasindan korkuyorum.Bu konudaki tutumum nasıl olmali

Okudunuz mu?  Allah'a şirk koşanlar

Büyük günah

Bu kategoride yer alan Ağaç tesbih hakkında.. 33'lük tesbih de her 11 de ayraç var bunun anlamı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ümitsiz olmak büyük günah mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.