Anasayfa
20 Kasım 2021, 10:00
missa3
Abone

Bu endişe hali ve baş ağrısı neden olur

Bu endişe hali ve baş ağrısı neden olur

AHSENN20
1 kaç gündür sure okurken basima agri giriyor agirlik çöküyor birakinca 1 kaç dakika sonra kendime gelebiliyorum normal belki bilmiyorum . Dün hacet namazı kıldım kafirunu bilmiyordum ayetel Kursi okudum. 2 . Rekatta ihlas suresini hatirlayamadim o endişe baskıdan dolayi namazdan sonra oruca niyet ettim istihare duasını okuyup yattim. Polis olmak istiyorum nasip olursa ilk olacagini hissettim uyumaya çalışırken renkleri düşünüyordum gözümün onunden renkler gecti uyudugumda ne gördüğümü hatirlamiyorum. Bu endise ve bas ağrısı nin geçmesi için ne okuyabilirim? Istahare namazına 7 gun devam edeceğim ayetel kursi okumak olur mu? Normalde basim agrimaz kötü hissetmem.

Okudunuz mu?  Kandillerde çalışmak günah mıdır?

Yorum: Bu endişe hali ve baş ağrısı neden olur

imam
Kuran okurken özelikle ayetl kürsi okurken baş ağrıyorsa bu ayeti devamlı okumalı ve peygamberimizin korunma dualarını ezberlemeli ve okumalısınız.
Hacet namazı kılın ama yatıp rüya görme olayı dini değildir


Yorum: Bu endişe hali ve baş ağrısı neden olur

MERAK EHLİ
istihare duasını istihare namazından sonra okumak lazım hacet namazının özel duası var. Hacet namazından sonra rüyaya yatman gerekmiyor. ama istihare namazını kılıp duasını yapıp mümkünse kimseyle konuşmadan yatman gerekiyor. rüyaya yatmak dini değildir demek belki biraz hatalı olur. Çünkü Peygamberimizin (sav) vefatından sonra sadece Mümin kulların rüyaları kaldı. Burada yanlış anlama olmasın kuran ve hadis dışında bahsediyorum İnsan oğlu hak tarafından ilham alabilir buda genellikle rüyalarda olur. Selametle.
HACET NAMAZI

Okudunuz mu?  Aile Hayatı ile ilgili hadisler

Okunacak dua;
Lâ ilâhe illallâhu’l-halîmu’l-kerîm. Subhânallâhi Rabbi’l-arşi’l-azîm. Elhamdu lillâhi rabbi’l-âlemîn; Es’eluke mucîbâti rahmetike ve azâime mağfiretik; ve’l-ismete min kulli zenbin ve’l-ganîmete min kulli birrin ve’sselâmete min kulli ism. Lâ teda’ lî zenben illâ gaferteh; ve lâ hemmen illâ ferrecteh; velâ hâceten hiye leke rıdan illâ kadaytehâ. Yâ Erhame’r-râhimîn!" (Tirmizî, Salât , 140, 348).
‘Halîm ve kerim olan Allâh’tan başka ilâh yoktur. Arş-ı A’zam’ın rabbi noksan sıfatlardan münezzehtir. Âlemlerin Rabbi’ne hamd olsun. Allâhım! Rahmetine vesile olacak amelleri, mağfiretini celbedecek esbâbı taleb ediyor, her çeşit günahtan koruman için yalvarıyorum. Her çeşit iyilikten zenginlik, her çeşit günahtan selâmet diliyorum. Rabbim! Affetmediğin hiçbir günâhımı, kaldırmadığın hiçbir sıkıntımı bırakma! Rızâna uygun olan her türlü dileğimi yerine getir! Hangi amelden râzı isen onu ver, ey Rahîm olan, bana en ziyâde rahmet gösteren Rabbim!’ bundan sonra dünyevî veya uhrevî her ne dilerse taleb eder, çünkü o dilek takdir edilir." (İbn-i Mâce, İkâme, 189; Tirmizî, Vitr, 17)
Kılınışı;
Hâcet namazı dört veya on iki rek’at olarak kılınır. Dört rek’at olarak kılındığı takdirde birinci rek’atında Fatiha’dan sonra üç Âyetu’l-kursî, diğer üç rek’atında ise Fâtiha’dan sonra birer kere İhlas, Felak ve Nas sûreleri okunur.

Okudunuz mu?  Ölen kişi hayatta olanları duyar ve görür mü?

namazdan sonra baş ağrısı, kuran okurken başım ağrıyor, baş ağrısı

Bu kategoride yer alan Sevenleri ayıranlar günaha girerler mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bu endişe hali ve baş ağrısı neden olur Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.