Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:03
missa01
Abone

Rüyalar yorumlandığı gibi mi çıkar mı

Rüyalar yorumlandığı gibi mi çıkar mı

Kayıtsız Üye
İlk yorumlanan rüyanın çıktığı söylenir doğrumu ? Birde rüyayı internetten bakarak yorumlarını okursak buda aynı şekilde çıkacağı anlamına mı gelir . ?


Yorum: Rüyalar yorumlandığı gibi mi çıkar mı

DemiR
Rüya anlamı ne ise o şekilde çıkar asla birilerinin anlatımıyla değişmez.
Ama Peygamberimiz (sav) kötü rüyaları anlatmayın ki birileri kötü yorumlayıp sizi üzmesin endişelendirmesin buyurmuş

Okudunuz mu?  Elfazı küfür küfürlü sözler

Yorum: Rüyalar yorumlandığı gibi mi çıkar mı

MERAK EHLİ
Rüya bazen yorumlandığı gibi çıkar. Özellikle şeytani rüyalar. Ondan dolayıdır ki ağır gelen yani kötü rüyaları kimseye anlatmayın buyurmuştur Peygamberimiz (sav). eğer böyle bir rüya görürseniz sol tarafınıza hafifçe 3 kere tükürün ve Allah’a sığının. Böylelikle o rüya size zarar veremez. İyi rüyayı da herkese anlatmamak lazım. Sadece ehline ve sadece iyiye yoracak birine söylemek lazım. Çünkü karşıdaki hasetlene bilir ve sizlere bir şekilde zarar verebilir.

Okudunuz mu?  Lebbeyk, Allahümme Lebbeyk, La şerike leke lebbeyk. İnnel-hamde ven-nimete leke ve

İnternetteki Rüya Tabirleri Hakkinda

Rumuz
Hayırlı günler.benim rüya tabirleri ile ilgili bir sorum olacaktı. Bir rüyamda tam olarak algılayamadığım bir yerde babam (kendisi sağ) yardım istemek amacı ile bana ismimle sesleniyor ve adımla beni çağırıyordu. İnternet’te bu durum ile ilgili bir çok olumsuz yorum okudum. Bu yorumlardan birinde rüyayı gören kişinin ecelinin yaklaştığı gibi bir tabir yer alıyordu. Bu tabirler kesinlikle yorumlandığı gibi mi çıkar?

Okudunuz mu?  İyimserlik İle İlgili Anekdotlar

seyit gazi
güzel kardeşim rüyalar bazen insanın ihtiyacı vardır insana bir destekci olur, bazen bir uyarıdır, bazen korkuları bazen gün içinde uğraştıklarıdır, bazer müjdedir. hayırlılarını hayıra yor, hayra yoracaklara anlat geç, kötülerini uyandığında sol tarafına üç kere tükür unut geç.

Okudunuz mu?  Hz.Muhammed'in doğduğu çevrede dini hayat nasıldı

rüya yorumlandığı gibi mi çıkar

Bu kategoride yer alan Peygamber Efendimiz hangi kabiledendir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyalar yorumlandığı gibi mi çıkar mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.