Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:22
missa05
Abone

Elfazı küfür küfürlü sözler

Elfazı küfür küfürlü sözler

Kayıtsız Üye
Merhabalar hayırlı akşamlar ben bugün okuduğum okulda bir çocuğa çok sinirlendim ve "dinim imanım olmasın ki seni döverim dedim" küfre girdimmi ?


Cevap: Elfazı küfür küfürlü sözler sözleri

@hmet
Bu küfre girme bedduası çok tehlikelidir.
Tevbe edin ve bir daha bu gibi dinden çıkarıcı sözler kullanmayın

Okudunuz mu?  Kadın, evinde eşi ve çocukları yanında nasıl giyinmelidir? Anne, aile içinde küçük ya da yetişkin oğlu yanında...

Elfazı küfrmü

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum; Oturarak su içmediğim için babam siz nasıl müslümansınız gibisinden çıkışınca sinirle boş bulunarak biz müsülüman değiliz(namaz kıldığımız halde sırf suyu oturarak içmedim diye ironi yaparak)derse dinden çıkarmı.Sonradan pişman olup tevbe ve şehadet getirdim ama içimde sıkıntı gitmiyor

Okudunuz mu?  Alacağını, Borcunu zekata saymak Diyanet fetvası

Yorum: Elfazı küfür küfürlü sözler

arifselim
Aleykum selam. İki şeyin ciddisi de ciddidir şakası da ciddidir. İman ve talak. Sinirler de olsa öyle bir sözü söylemek insanın imanını götürebilir. Tövbe istiğfar etmek ve bir daha asla böyle sözleri kullanmamak gerekir.

Okudunuz mu?  Kurbanla ilgili vaaz

Kayıtsız Üye
Ben bana düşenleri tevbe ve tecdidi iman yaptım,ancak amellerimn boşa gitmesinden korkuyorum şevkim kırılıyor


Elfazı, ironi

Bu kategoride yer alan Çok tembelim ders çalışamıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Elfazı küfür küfürlü sözler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.