Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:22
missa05
Abone

Çok tembelim ders çalışamıyorum

Çok tembelim ders çalışamıyorum

Kayıtsız Üye
Ne yaparsam yapayım. Bir türlü ders çalışamıyorum. Hep yatıyorum ve çok iştahsızım. Canım hiç bir şey yemek istemiyor. Aklım hep başka şeylerde. Dua var mı bunun için.


Yorum: Çok tembelim ders çalışamıyorum

arifselim
Bunun en güzel ilacı ve duası 5 vakit namazı tam vaktinde kılmaktır. Eğer erkek isen camide cemaatle kılmaya çalış. Bak göreceksin tüm tembelliklerde Allah’ın izniyle kurtulacak ve uykun düzene girecektir. Eğer baş edemiyorsan ve devam ediyorsa bu tamamen uzman bir doktorun işidir ve görünmen gerekir.

Bu kategoride yer alan Mal varlığım yok ailemle yaşıyorum kurban kesmek düşermi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok tembelim ders çalışamıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.